RX115'i Sıfırdan topladım.Yorumlarınızı Bekliyorum!

Arkadaşlar ; motor , Gerçekten alınası ve kullanılası bir motor.
Motosiklet hobisini ve tutkusunu ; bu motorda yaşamayı herkesin görmesi tatması lazım.
Şiddetle tavsiye edilir.:queen:

güzel olmuş,güle güle bin.Sanki gümüş rengi dahamı güzel ne :p ilk rengi daha güzel gibi geldi bana.

oğuzhan eline sağlık motor çok güzel görünüyor yakından bi görelim bakalım şu motoru merak ettim

el emeği göz nuru allah nazardan saklasın her noktasında bir el emeği yatıyor ellerine sağlık tekerin düz bassın...

motorun yeni rngi çok hoş olmuş.diğer yerleride öğle.:queen:

yanlız ruhsatı nasıl hallettin.Ruhsattaki aracın rengi yani :silent:

oğuzhan,eline sağlık çok güzel olmuş.MT Eskişehir topic inde satacağını okudum az önce,fiyat nedir? ne kadar yakıyor bu benzin canavarı?:mrgreen:
bunların gücü ne kadar?
sağlıcakla kal...

Adamim sen hala 2 zamanli motorlamı ugrasiyorsun çok komik bir konu olmus bu yawww hahahaaa.uyanın kardesim uyanin uyumayin.tedavülden kalkti artik 2 zamanli motor.Ayrıca sen eskişehirlisin motor 44 yani malatya plaka ne iş bu dostum hehehehee

Sana yeminle bosuna zahmet etmisin kardes böylr boş şeylerle yorma ken dini istersen

Son düzenleme:
hocam hayırlı ugurlu olsun, ellerıne emegıne saglık guzel bır calısma olmus, benım senden bır rıcam olacak, toplarken neler yaptıgını anlatmanı ıstesem cok mu sey ıstemıs olurum, bu asamaya nasıl geldıgını ve ne gıbı degısıklıkler yaptıgını merak ettim.güle güle kullan

cok guzel bır calısma olmus ellerıne saglık keyıfle bınersın umarım

Daha dün gibi ya aldığın da toplıyacağınızı söylüyordunuz ve sonuç.Ben şahsen bahara bekliyordum azim bu olmalı . Helal olsun valla..Hayalinin peşinden gidenler KAZANIR...TEBRİKLER::::rendeer:

Adamim sen hala 2 zamanli motorlamı ugrasiyorsun çok komik bir konu olmus bu yawww hahahaaa.uyanın kardesim uyanin uyumayin.tedavülden kalkti artik 2 zamanli motor.Ayrıca sen eskişehirlisin motor 44 yani malatya plaka ne iş bu dostum hehehehee

Sana yeminle bosuna zahmet etmisin kardes böylr boş şeylerle yorma ken dini istersen

zevk meselesi kardeşim bu.efsane olan bi motoru bulup alıp getirip,tekrar baştan 0'dan toplamak,gidip mağazadan 0'km bi motor almaktan daha çok haz verir insana..

ama sen bunu anlamayıp,2 zamanlı motorlarla ilgili saçma sapan bi mesaj yazacak kadar büyük at gözlüklerine sahip olduğun için tebrik ediyorum..

Boşver murat. Böyle insanlarla muhatap olmaya bile değmez.
Bu kültürü benimsemeyen insanlara motorcu denmez zaten.Sadece motosiklet kullanıcısı demek yeterli olur.

Yine de yazılan yanlış bilgiyi düzeltmek istiyorum.

MotoGP'deki 125 kategorisi motorları 2 zamanlıdır.
Ayrıca MotoKross yarışlarında kullanılan motorlar da 2 zamanlıdır.

KardeŞ Valla Bende ÜzÜlÜyordum Rx Kullanan Yok Banden BaŞaka Sİtada Dİye Helal Olsun Sen VarmiŞsin Motoru Mavİ Yapsaydin Orjİnal Rengİ Oda GÖzel Olurdu

Hayırlı olsun hocam.Güle güle kullan.Bu arada ne kadar yakıyor motor?

şehir içinde 5500 deviri geçmezsen 3litre+yağ.Basar hep gazlarsan 5litre+yağ ben daha 5 litreyi hiç görmedim

güzel olmuş,güle güle bin.Sanki gümüş rengi dahamı güzel ne :p ilk rengi daha güzel gibi geldi bana.

Saygı duyuyorum renkler ve zevkler tartışılmaz

oğuzhan eline sağlık motor çok güzel görünüyor yakından bi görelim bakalım şu motoru merak ettim

Bora istediğin zaman gelip görebilirsin

el emeği göz nuru allah nazardan saklasın her noktasında bir el emeği yatıyor ellerine sağlık tekerin düz bassın...

Saol gerçektende gece 3 lere kadar uğraştım ama değdi

süperr süperrr eline koluna sağlık.!!!! :cat: :cat:

Teşekkürler kurt_kapani_mos

motorun yeni rngi çok hoş olmuş.diğer yerleride öğle.:queen:

yanlız ruhsatı nasıl hallettin.Ruhsattaki aracın rengi yani :silent:

Boyacıya metalik kırmızıya çevrilmiştir diye fatura kestirdim yarın yani pazartesi ruhsatı üstüme alacam plaka 26 ya dönerken boyada işlenmiş olacak ruhsata

Son düzenleme:
elıne emegıne sağlık dostum gercekten mukkemmel olmus. İiste motosiklete verılen deger. Emek

oğuzhan,eline sağlık çok güzel olmuş.MT Eskişehir topic inde satacağını okudum az önce,fiyat nedir? ne kadar yakıyor bu benzin canavarı?:mrgreen:
bunların gücü ne kadar?
sağlıcakla kal...

Teşekkürler hayati abi.Yamaha RX115 16 HP 140 km sürat ve şehir içinde 3litre+yağ,şehir dışında basarsan 6 litre+yağı bulabir.Fiyat olarak 2600YTL diyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar