125-150 liklerden hangisi en iyi

haklısın:cat: forumun başında adam yazmış hemen ybr die modellere bile bakmadan.ybr nin iyi olduğunu biliyoz ama benim amacım başka.amacım farklı çeşit motorları size tanıtabilmek,sadece 1 model üzerinde durdurmamak alternatifler sunmak.Yani hangisi iyi hangisi kötü yarışması bahane aslında:cat:

ne demek kıyaslanmamalı yaw tvs apacheyi kullanan göremessin çünkü daha çıkmadı 1 ay sonra çıkacak o apache her alanda o ybr nin eline verecektir bunu görürsünüz yamahayla hondayı gözünüzde çok büyütmüşsünüz siz kıyaslamaya bile yanaşmıyorsunuz.Göreceğiz apache mi ybr mi o motor ybr nin pabucunu dama atabilir(ve bence kesin atacak) bunu da ekleyeyim

ben motosiklet üzerinde 300.000km yol yaptım...ya sen motosiklete binmiyorsun yada başka bir şey :queen: ybr nin kalitesi cbr ın kalitesi diğerleri ile söz konusu bile olamaz ybr sınıfında bir numara :cat: cbr'ı konuşmuyorum bile ,ama topik bunları bilmeyen arkadaşlarım için faydalı :rendeer:

CBR bu modelleri kafadan elediği için listeye almamışlar... :mrgreen: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
TVS harıka bı motor fıyatı 4000 ytl bızım hemen evın orada var satan motoru gormenızı şiddetle tavsıye edıyorum pişman olmayın ne cbf 150 nede ybr 125 apache 1 numara devır saatı felan kunusmuyorum artık kım alırsa alsın ama sadece bı bakın kesın onu alacaksınız fıkrınız %99 baska motor olsa dahı onu gorunce fıkrınız kesın degısecek emın olun 1 hafta içinde altımda kesin

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
arkadaşlar uzun süredir her başlığı tamamen okuyorum
biri cbf biri tvs diyo
ama sunada dikkat ettim
cbf i alan bir sürü
tvs i bi erol almış, başkada alan yok
sadece tuzkada kartal pendikde yeri var
kaldıki 1.5 hp hiiiiç bir fark yaratmaz
hala nasıl tvs de tvs diyorsunuz ben onu anlamıyorum
1 sene sonra adamlar istedikleri satışı yapamayıp geri çekildiklerinde ne olacak

arkadaşlar uzun süredir her başlığı tamamen okuyorum
biri cbf biri tvs diyo
ama sunada dikkat ettim
cbf i alan bir sürü
tvs i bi erol almış, başkada alan yok
sadece tuzkada kartal pendikde yeri var
kaldıki 1.5 hp hiiiiç bir fark yaratmaz
hala nasıl tvs de tvs diyorsunuz ben onu anlamıyorum
1 sene sonra adamlar istedikleri satışı yapamayıp geri çekildiklerinde ne olacak

evet işde bir süre çekilirse TVSler alanlarda kalıcak:) Eğer bu motorlardan birini düşünüyorsan, honda cbf 150 ileriye dönük daha karlı olduğunu göreceksin.:cat:

ybr bilader ybr bırak gerisini 1 yıl oldu hiç en ufak bir sorun bile yaşatmadı.hem yolda mondıal falan dınlemıyom valla:)

başlık çok once açılmış ama yine bu konu gündemde kalacaksa rt 125 eklenmiş ozaman diger endurolarda eklenmesi lazım bu konu başkalarınada yol gosterici olabilirr...:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
CBF 150 tabii ki..

kymco ck 125 bunuda unutmayın.iyi ve sağlam motordur kendileri. fiyatta 2700ytl sıfır km.2.elleri daha uygun.

1000000ew0.jpg

buda benim motorum

gardaş motoru satıyo musun
veyasat mıyosan bi tamee elindde var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
sankı 25 mılyar verdık motora atarım çöpe cekilirse tvs türkiyeden baska bahane bulsak daha ıyı olcek sanırım tıpı yeter bu makınanın hızını sonraya sakla

mondial 150 KN hepsini geçip birinci olmadımı?? bunuda göz ardı etmeyin.. ne cbr ı ybrsi :queen:

bu listede başı cbf 150 ile ybr çeker ..ardından karion gelir..
bu arada arkadaş haklı kanuni seyhan olan bi listede ck da olmalı derim ben ...

mondial 150 KN hepsini geçip birinci olmadımı?? bunuda göz ardı etmeyin.. ne cbr ı ybrsi :queen:

listede cbr yok dikkat ettiysen olsa zaten giripde yazmazdım bunlarla kıyaslandıgı için...

CBR bu modelleri kafadan elediği için listeye almamışlar... :mrgreen: :p

aynen oyle olmuş dusuncelerımı aynen yazmışsın :cat: :cat:

Son düzenleme:
cbf nin teknik özelliklerini bulamadım yaw bulsam onun resmini de alcaktım ama olmadı işte

kanuniye de bir bakın arkadaşlar geçen gün 1 tane sürdüm hoş bir motor performansı bayağı iyi çok atak 2 kişi meğilli yolda bile 80 gördük tvs eğer anlattıkları gibiyse ybr nin pabucunu dama atabilir arkadaşlar motor çıkar çıkmaz 6 ayda 6 ödül aldı http://www.youtube.com/watch?v=FRMw7BcPf-Ebu linkden klibini izleyebilirsiniz

arkadaşlar sadece performans ve kalite değil de fiyat-performans ilişkisi içinde de incelemeyi unutmayalım

arkadaşlar hyosung nerenin malı çinli gibi geldi ama fiyatı görünce şaştım kaldım hondadan falan daha pahalı yaw fiyatından çinli olmadığı anlaşıldı ama nerenin malı?Bilen var mı

hyosung kore malı arkadasım.:cat: Gayet iyi motosikletler üretiyorlar fakat lastikleri kotu duyduguma:cyclopsan gore alan ilk iş olarak lastikleri degistiriyormus..saygılar..:cat:

belli olmaz kardeşim bakarsın motor iyi çıkar yedek parçası çok pahalı olur...

Dünyanın motor devi hondadır,, sonra ne gelir bilmem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar