24.12.2006 [Adana MT] Toprakkale - Kaynargöz Gölü Gezisi

Yolcunu önündekiler nasıl görecekte, yolu açacak, önündeki yol boşalacak, merak ettim doğrusu?:silent:
Bence ancak arkanda yoğun bir trafik olur.:)

sen bilerek aheste gidersen volkancığım, arkandakiler de senin arkandaki manzaranın sarhoşluğu ile seni geçmezlerse.........

sen bilerek aheste gidersen volkancığım, arkandakiler de senin arkandaki manzaranın sarhoşluğu ile seni geçmezlerse.........

O olabilir.Farklı bir bakış açısı.Haklısın.:cat:

dishy
Alıntı:
BUnReCU´isimli üyeden Alıntı
ben de istanbula yerleşmeyi düşünüyorum ama 1-2 yıl sonra,

Beraber ev tutalım mı
Ama ben çok titizimdir haa

Aman deyim Dishy, aman!Davulun sesi uzaktan hoş gelir.Bu Burcu çok hazır cevaptır.Herşeye laf yetiştirir.Sen Burcu ile ev işini hiç düşünme bile.:mrgreen:

ohoo M.aLi ye tepki ver sonra gezi duyurusunda muhabbete otur :p

ya ben tarsustan gelicem tequ dediğin yeri bilmem sabah iş akşam kaldığımız ev bi yer bilmiyorum iyisimi ben kendi imkanlarımla bulmaya çalışayım adam tarsus tarfına doğru bi gezi yapar yahu offf bu haftada gelemezsem yazı bekleyeceğim anladığım kadarıyla 8 deyip 9 30 gibi anca çıkılabiliyomuş olmadı mc donold orda beklerim biri hayrına alır artık...

MSN halt etmiş. solda sıfır kalır bunun yanında. ozelden yazacağınız şeyleri burdan yazmasanız ne güzel olacak ama.
pazar günü buluşuyoruz arkadaşlar
Hasan la cumartesi akşamı buluşuyoruz gezi programı yapmak için biryerlere gideceğiz.kimse gelmesin.:=))

ya ben tarsustan gelicem tequ dediğin yeri bilmem sabah iş akşam kaldığımız ev bi yer bilmiyorum iyisimi ben kendi imkanlarımla bulmaya çalışayım adam tarsus tarfına doğru bi gezi yapar yahu offf bu haftada gelemezsem yazı bekleyeceğim anladığım kadarıyla 8 deyip 9 30 gibi anca çıkılabiliyomuş olmadı mc donold orda beklerim biri hayrına alır artık...

geçen hafta 8:30 denildi ama tam 9 da yola çıkıldı.

Son düzenleme:
Yahu iyi ki bir msn e cevirdiniz dedik 40 kere geyigini dönderdiniz :) Fuut bundan sonra konusanları tahtaya yaz güzelim,ayrıca pazar günü için siyah camlı bi transporter ayarlayıp seni özel olarka egner e götürecem güsel kardeşim :p

Aman deyim Dishy, aman!Davulun sesi uzaktan hoş gelir.Bu Burcu çok hazır cevaptır.Herşeye laf yetiştirir.Sen Burcu ile ev işini hiç düşünme bile.:mrgreen:

hadi ordan, sen git de endurocularla takıl, :p

yoksa bizi beGenmiyor musun falcon:queen:

Yahu iyi ki bir msn e cevirdiniz dedik 40 kere geyigini dönderdiniz :) Fuut bundan sonra konusanları tahtaya yaz güzelim,ayrıca pazar günü için siyah camlı bi transporter ayarlayıp seni özel olarka egner e götürecem güsel kardeşim :p

KONUŞANLAR

1. BURCU
2. MALİ
3. YUNUS
4. Yine BURCU
5. Allahım yine mi BURCU
6. Geyiğe katılan Dishy
7. Ben
:queen: :queen: :queen: :p

fuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat,

ben sana sorarım pazar günü gezide, sıkıştırcam, ezecem seni :queen:

Ya abicim. Benim bahsettiğim yer şurası biraz daha açık konuşayım. Tarsustan otobana bir şekilde gir.Adana 'ya doğru ilerle. Adana'ya giren 2 tane yol var .1.si Batı Adana girişi diğeri Kuzey Adana girişi.Yani sen 1. değilde 2. çıkıştan çıkacaksın."Kuzey Adana" otoban çıkışından alıcam ben seni sağ tarafa bakarak ol siyah motorlu karizmatik bişi bekliorsa bas frene :p

tüzemen;529357' Alıntı:
MSN halt etmiş. solda sıfır kalır bunun yanında. ozelden yazacağınız şeyleri burdan yazmasanız ne güzel olacak ama.
pazar günü buluşuyoruz arkadaşlar
Hasan la cumartesi akşamı buluşuyoruz gezi programı yapmak için biryerlere gideceğiz.kimse gelmesin.:=))

geçen hafta 8:30 denildi ama tam 9 da yola çıkıldı.
Abi eskiden burası böyle değildi hep burcu kaynatıyo burayı

KONUŞANLAR

1. BURCU
2. MALİ
3. YUNUS
4. Yine BURCU
5. Allahım yine mi BURCU
6. Geyiğe katılan Dishy
7. Ben
:queen: :queen: :queen: :p

M.ali yi silermisin fuut kardeşim. Hem ben seni yendim !

Valla bende ondan farklı değilim :p :mrgreen:

KONUŞANLAR

5. Allahım yine mi BURCU
6. Geyiğe katılan Dishy

Ölümüne kankayızzzz :mrgreen: :queen:

Abi eskiden burası böyle değildi hep burcu kaynatıyo burayı

Ben ben :p :queen:
Sabah sabah amma enerjiğimmm :queen:

@adaminbiriyim Adana Havaalanı çıkışından çıkıcaksın. Otoban gişelerini geçtikten sonra 2. çıkış oluyor. Mali seni çıkışta bekler. Ayrıca Mali'ye mutlaka telefonunu ver. İletişim içinde olun.

Günaydın Hasan cımmmm :rendeer: hep Burcu yüzünden valla benim suçum yok :mrgreen:

Sayın makine.
Açılan bu topic resmen chat muhabbetine dönüşmüş. senden ricam gereksiz muhabbetleri kaldırman burdan.Bakıyorum 54 tane mesaj var burda % 60 ı geyik. ister istemez bende katılmışım bile.
Sabah en geç saat 8:30 da herkes (tabi gelmek isteyen) orada olacak. ve hareket edilecek. Bakın hava çok soğuk poyraz yakarcasına esiyor. Onun için tekrar hatırlatmakta fayda var.üzerinize yedek birşeyler alın. Sonra üşüyoruz demeyin. Yataklara düşer sonraki gezilere katılamazsınız. Sonra da hasta olduk dayanamıyoruz dersiniz.

Hasan bu arada akşama davetliyiz (çaktırmadan da olsa) gidiyor muyuz?
Al işte bir geyik daha.

Sayın makine.
Açılan bu topic resmen chat muhabbetine dönüşmüş. senden ricam gereksiz muhabbetleri kaldırman burdan.Bakıyorum 54 tane mesaj var burda % 60 ı geyik. ister istemez bende katılmışım bile.

Hasan bu arada akşama davetliyiz (çaktırmadan da olsa) gidiyor muyuz?
Al işte bir geyik daha.

İstemem yan cebime koy hesabı :p :mrgreen:
Neyse özür son mesajım ( bu sefer kesin )
Hep Burcu nun yüzünden..:p

Akşam benden başka tüm MT orada olacak herhalde. yer de belli aaa ne tesadüf diyen orda olacak sanırım.

@dishy Günaydın Tuğba :)

@tüzemen Abi tamam akşama ordayım :cat:

Arkadaşlar herkes sabah erkenden gelsin. Motorların benzinininde koyun.

Evet gitcem birazdan uyicam Hasan :mrgreen: Ne günaydını :mrgreen: :cyclopsan

Motora benzinden başka bişey koyan mı var :queen: Hatırlatmışsınnn :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar