24.12.2006 [Adana MT] Toprakkale - Kaynargöz Gölü Gezisi

erken kalkan yol alır arkadaşlar. akşam da en geç 5 gibi burda oluruz bi mani çıkmazsa.

yunus emre bunu sen mi söylüyorsun?? helal!!! şaşırttın beni valla.
arkadaşlar lütfen pazar sabahı gecikmeyelim. her gecikilen dakika bizim gezi ve eğlencemizden eksiliyor demektir.

ya erhan, o nasıl avatar öyle yaa :mrgreen:

ben adanada buna benzer bir görüntüyle karşılaşmıştım,
gazipaşada, yine böyle bi racingin arkasındaydı.
utanç verici :pr:

trafikte motorlar görünmez ya. görünür olmak, hatta önündeki yolu boşaltmak için bence en iyi çözüm. yalnız böle bir artçıyı nerden bulacaz??:)

bende antalyada rastlamıştım bir benzerine. race de artçı ,sap sarı uzun saçlar, askılı göbek dekolte badi, alttada g-string ten az daha edepli !bir şort. emin ol motorun önündeki yollar bomboştu. arkada ise kilitli bir trafik :cat:

ehehe, benim gördüğüm görüntü de seninkine benzerdi :mrgreen:

ama nasıl öyle motora bindiriyorlar, walla şaşırıyorum sürücülere,
pis dedikodular olur yani, bilmem anlatabildim mi :p

bende antalyada rastlamıştım bir benzerine. race de artçı ,sap sarı uzun saçlar, askılı göbek dekolte badi, alttada g-string ten az daha edepli !bir şort. emin ol motorun önündeki yollar bomboştu. arkada ise kilitli bir trafik :cat:

:mrgreen: :mrgreen: :queen:

trafikte motorlar görünmez ya. görünür olmak, hatta önündeki yolu boşaltmak için bence en iyi çözüm. yalnız böle bir artçıyı nerden bulacaz??:)

Yolcunu önündekiler nasıl görecekte, yolu açacak, önündeki yol boşalacak, merak ettim doğrusu?:silent:
Bence ancak arkanda yoğun bir trafik olur.:)

sen sus da profilini düzelt :p

bir de git endurocularla takıl :mrgreen:

Ya ben neden Antalyadayım :pr: Burcuuuu beni nüfusuna alsana :mrgreen: :queen:

ben de istanbula yerleşmeyi düşünüyorum ama 1-2 yıl sonra,

öncelikle başka planlarım var, onları halledim de :cherry:

iyi o zaman temizliği hep sen yaparsın :p

tamam, anlaştık :mrgreen:

:mrgreen: keh keh keh, mızıkçı seniiiiiiii

(hasan abi walla bu son msjım deil) :mrgreen:

yunus emre bunu sen mi söylüyorsun?? helal!!! şaşırttın beni valla.
arkadaşlar lütfen pazar sabahı gecikmeyelim. her gecikilen dakika bizim gezi ve eğlencemizden eksiliyor demektir.

aaa kanka sen tanımamışsın beni. toplantıda o kadar dedim; 8 de buluşup 8:30 da çıkalım diye, herkes karşı çıktı ( özellikle de yataktan kalkıp gelemeyen tequ adındaki kofti croos çu :cherry: ), 7:30 da buluşup 8 de çıkalım diye karar alındı. gece 2:30 a kadar kulüpteydim geçen hafta c.tesi, tabi 5 e kadar içtim. sabah 7:30 da tek orda olan bendim ama...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar