abi kızlarla cumartesi akşam zirve'de kop kop oynayacağız, gece orda olacakları için geziye gelemiolar, sabah uyanamazlarmış :queen:
@BUnReCU Bizide bir gün oralara götürde görelim yaw. Bizde kopalım neyimiz eksik :mrgreen:
bak hasan, bizi de davet ediyo cumartesi akşamı zirve ye .yer belirterek oraya gelin demek mi istiyo acaba
erken kalkan yol alır arkadaşlar. akşam da en geç 5 gibi burda oluruz bi mani çıkmazsa.
bende antalyada rastlamıştım bir benzerine. race de artçı ,sap sarı uzun saçlar, askılı göbek dekolte badi, alttada g-string ten az daha edepli !bir şort. emin ol motorun önündeki yollar bomboştu. arkada ise kilitli bir trafik :cat:
trafikte motorlar görünmez ya. görünür olmak, hatta önündeki yolu boşaltmak için bence en iyi çözüm. yalnız böle bir artçıyı nerden bulacaz??![]()
bende antalyada rastlamıştım bir benzerine. race de artçı ,sap sarı uzun saçlar, askılı göbek dekolte badi, alttada g-string ten az daha edepli !bir şort. emin ol motorun önündeki yollar bomboştu. arkada ise kilitli bir trafik :cat:
hasan ağabey bak, yücel ağabey çakmış olayı :bounce:
ağabey ---> abi bilindiği üzere :mrgreen:
sen sus da profilini düzelt![]()
bir de git endurocularla takıl :mrgreen:
BURCUUUUUU, beni de götürsene?! :cherry:
Herşeye cevap vermesen olmaz değil mi?:mrgreen:
Ya ben neden Antalyadayımr: Burcuuuu beni nüfusuna alsana :mrgreen: :queen:
gel tubiş gel, burda bi eczane açarız gel sennn :bounce:
ben de istanbula yerleşmeyi düşünüyorum ama 1-2 yıl sonra,
yunus emre bunu sen mi söylüyorsun?? helal!!! şaşırttın beni valla.
arkadaşlar lütfen pazar sabahı gecikmeyelim. her gecikilen dakika bizim gezi ve eğlencemizden eksiliyor demektir.