[Manisa - MT]

manisa mt nin yaramazı mert kardeşim talihsiz bi trafik kazası geçirmiş motor ile, ALLAH'tan acil şifalar diliyorum kardeşime .Lütfen trafikte daha dikkatli olalım bu olayda olduğu gibi bizim hiç bir trafik ihlalimiz yokken dahi gelip bizi buluyorlar :pr:

en yakın zaman da görüşmek dileği ile mert :wiinkk:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ooo bayağı manisalı varmış da haberimiz yokmuş! ya millet cümbür cemaaat gelinde kaynaşalım şööle bi yaa.şunun şurasında komşuyuz öyle değil mi?izmire bekleriz...

manisa mt nin yaramazı mert kardeşim talihsiz bi trafik kazası geçirmiş motor ile, ALLAH'tan acil şifalar diliyorum kardeşime .Lütfen trafikte daha dikkatli olalım bu olayda olduğu gibi bizim hiç bir trafik ihlalimiz yokken dahi gelip bizi buluyorlar :pr:

geçmiş olsun mert
umarım önemli bir sağlık sorunun yoktur

ooo bayağı manisalı varmış da haberimiz yokmuş! ya millet cümbür cemaaat gelinde kaynaşalım şööle bi yaa.şunun şurasında komşuyuz öyle değil mi?izmire bekleriz...

sen ne sandın kamberhan
siizn grup kadar birde manisa grubu var da
nete takılan pek yok

he valla mert kardesım cok cok geçmıs olsunn dikkat ett

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mert kardeşimize büyük geçmiş olsun arkadaşlar LÜTFEN DİKKAT bu aylarda motor kullanırken.

sevgili lodos karde_im duyduuma göree motorunu sat1yormu_un ne istersin acaba makineye

bana özelden mes atabilirsin

Son düzenleme:
Selam millet nasılsınız, yaramaz cocuk geri dondu ama daha bacaklarının ustune basamıyor girmeyeli nasıl gidiyor bensiz toplantılar sohbetler falan filan..Sevgilerimle:rendeer:

mukemmel e yakın abi saolasın.. ayakta agrı sızı kalmadı bu arada sen nasılsın ne var ne yok ?

en kısa zamanda seni aramızda görmek istiyoruz mertcim..çabuk iyileş,,,bu arada forum bayağı sessiz kaldı ya,,

kimseler yokkkkkk.....
:salut:

mecit topik su kaynatmış bana öyle geliyo :cherry: şaka bir yana nerde bu millet yaa :silent:

serkan abi,,manisa mt bitmiş yaaa...şuraya bak terkedilmiş haldeyiz..herkesler kaçmış gitmiş..bizde olmasak forumda yerimiz son sayfaya saplanacak..aman aman arada yazalımda kopmayalımm..

hooooop bende burdayim
noldu yaa yarislar bitince toplanilardada bitti yoksa kis geldigindenmi acaba

zuahahaha.. rasim abi durdun durdun patlattın yine bombayı ben buradayım diyerek :queen: harbi ya noldu guselim manisa mt ye nazar mı deydi ne toplanamıyormus artık eskisi gibi duyduklarıma gore..biz gelemiyoz diye mi acaba :queen: :queen: tabi ya bensizde olmaz tadı tuzu şimdi :p gelicem abi gelicem az kaldı ^_^

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar