[Bursa - MT]

V&B

Arkadaşlar daha önce söz verdiğim üzere.Hanımla çarşıdan işkembe alıyoruz ve yarın 17-12-2006 pazar günü saat 17:00 dan sonra evimizde motorcu kardeşlerimize sıcacık ve nefis işkembe çorbası partisi verilecektir.
Tüm dostlarımız davetlidir.

İHİTYAR ABİM BEN HAFTA SONU BODRUM GÜMBETTEYDİM İŞLE İLGİLİ OLARAK BU AKŞAM 19:00 UÇAGI İLE İSTANBULA ORDANDA BURASAYA GEÇECEM YETİŞEBİLİRSEM MUTLAKA GELİCEM AMA MUHTEMELEN YETİŞMEM MÜMKÜN DEĞİL KUSURUMU BAĞIŞLARSANIZ SEVİNİRİM TEKRAR TEŞEKKÜRLER Bİ DAHAKİ İNŞALLAH SİZLERE AFİYET ŞEKER OLSUN HERKESE TEK TEK SELAMLAR SAYGILAR..............

dostum gidip gitmeyecegini bu aksamdan haber verde kek börek ona göre yapalım sonra aç kalmayalım yollarda :)
Kardeş ben İstanbul'dayım.:salut:

İHİTYAR ABİM BEN HAFTA SONU BODRUM GÜMBETTEYDİM İŞLE İLGİLİ OLARAK BU AKŞAM 19:00 UÇAGI İLE İSTANBULA ORDANDA BURASAYA GEÇECEM YETİŞEBİLİRSEM MUTLAKA GELİCEM AMA MUHTEMELEN YETİŞMEM MÜMKÜN DEĞİL KUSURUMU BAĞIŞLARSANIZ SEVİNİRİM TEKRAR TEŞEKKÜRLER Bİ DAHAKİ İNŞALLAH SİZLERE AFİYET ŞEKER OLSUN HERKESE TEK TEK SELAMLAR SAYGILAR..............

Oh oh iyi.İki tabak daha fazla içeriz:p
Volkan'ım selamlar,sevgiler.:)

Son düzenleme:
hesapta bursa mt ama herkes bir yerlerde biri istanbulda biri bodrumda :)
arkadaslar motosiklet.net senligi sayfasında bursamızı översek ve bursanın heryönden bu iş için uygun bir yer olduğunu savunursak iyi olmazmı..

bu arada mt stickerları bana yollayacaklar elime ulastığında ben size dağılımını yapacağım...

sabah kahvaltısında kursunlu ve kumsaz sahili gezintimiz :)

ve bizim hatunun ilk motor sürüş videosu :)
http://www.youtube.com/watch?v=UFs8yKCaehE

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bravo yengeye

Videoyu izledim valla bravo yengeye.
İlk sürüş deneyimi olduğu belli.
İlk kullananlar durmak için genellikle frenden çok ayaklarına güveniyorlar. :p
Eminim çok yakında hepimize taş çıkartacak...
:cat:

afiyet olsun abi;
yengemde öyle bir çorba yapmışki yani gece uykudan kalk çorba iç
o kadar güzel olmus :)
al sana 4ncü öğün

bu arada mt stickerları bana yollayacaklar elime ulastığında ben size dağılımını yapacağım...

Emeğin için tesekkürler takipte olmaya çalışacağım istiyom bi tane hem tanışmış olacağız inşallah.... sağlıcak la...:rendeer:

motor severler

slm butun motobisiklet dostlarına ben mudanyadan kucuk ama etkili motor seven ve dıs aksamını guzel modifiye etmesini seven bir dost aranıza beni alırmısınız bilmem ama neyse tum arkadaslara saygıla
BLUE DOLUNAY (SPAWN)

Hoşgeldiniz blue_dolunay,umarım kalıcı olur bizleri takip edersiniz.Birde tanışma bölümünde başlık açıp kendinizi tanıtırsanız daha kalıcı olur.

mt stickerlar elime ulaşmış durumda
elimde 20 tane filan var...
isteyen arkadaslara dağılımını yapacağım...
saygı ve sevgilerimle....

NEEEEEOOOO NEEEEOOOOOĞ bizede bizede bizede.
Bir ara buluşup sizden alırım.Bizde boş borcam kabınızda var,onuda getiririz.:cat:

MT Bursa grunu uyuyorsunuz valla tamam kış geldi ama bilgisayarları da mı garaja kapattınız ki?Olmuyor böle daha canlı olalım...

hosbulduk arkadaslar tabiki kalıcıyım hepinize tessekkurler boyle bir sayfa bulmak icin cok ugrastım motor severlerle tanısmak cok iyi olacak hemde bilgi paylasmak isterim gorusuruz byyy

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar