MT (İZMİR) 20 Aralık Toplantısı

Uzulerek bildiririmki Istanbulda olacagim icin toplantiya katilamiyorum.

Birde sosyal mesajlar adet oldu sanirim dedikoduyu birakip herkes onune baksin. Copy Right Boncukcu Amca

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Uzulerek bildiririmki Istanbulda olacagim icin toplantiya katilamiyorum.

Birde sosyal mesajlar adet oldu sanirim dedikoduyu birakip herkes onune baksin. Copy Right Boncukcu Amca

olmaaaaaaaz,imkansııııııııııııız
sen olmadan toplantıya başlamayız :p
üzüldüm cidden.neyse artık bu seferlik böyle olsun ama bi dahakine affetmem.:mrgreen:

arkadaşlar bende gelemiyorum sunumum çarşamba ikici öğretimlere kaydırılmış gece 8-11 okuldayım :pale: iyi eğlenceler hepinize

forrap gelırse tabı benıde getırırse gelerım... cunku donus saatlerı benım ıcın zor oluyo...
tuncerede cok yuk oluyorum ama ınsallah kızmıyordur...:silent:
:cat:

yarın nöbetim var.uzamazsa (mutlaka uzar) geçde olsa gelmeye çalışıcam.

gelsem mi acaba! ! ! bayagidir da gelmedim toplantilara... devamsizliktan kalmam degil mi?:p

Sevgili arkadaşlarım,hepinizi çok özledim diyerek satırlarıma başlarken,yarın akşam için bizi affedin demek istiyorum zira şehir dışından misafirlerimizi ağırlayacağız.Hepinizi hasretle kucaklar neşeli ve her zaman ki gibi keyifli toplantılar dilerim.sevgilerimle..:rendeer:

Sevgili arkadaşlarım,hepinizi çok özledim diyerek satırlarıma başlarken,yarın akşam için bizi affedin demek istiyorum zira şehir dışından misafirlerimizi ağırlayacağız.Hepinizi hasretle kucaklar neşeli ve her zaman ki gibi keyifli toplantılar dilerim.sevgilerimle..:rendeer:

::plus1:: ::uzgunum:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
4 saat sonra cevap geldi ya davet edilmiyeceğim sanmıştım,yanılmışım:flower: ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks: ::xblink::

abi ya
sen de davet bekliyosun
yani alemsin :)
sen davetsiz çıkıp gelicek olanlardansın
ööle şey mi olur
kızarım yani
deme ööle bi daha üzülüyoruz komple :)
gel
herzaman
başımızın üstünde yerin var ......

çok uzun zamandır katılamadım toplantılara ama yrn geç olsada gelmeye çalışıcam:cat:

bu arada tomrisçim değişiklik yapıp alsancağa gelme fikri senden mi çıktı bilmiorum ama çok ii olmuş bu değişiklik:cherry:

Son düzenleme:
tess merhaba,,ya bir katılım listesi yapsana,,kimler geliyor..pek ses seda yok gibi..:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar