Nasipse ben de gelıyorum.......r:
özlettin abi kendini... görüşürüz toplantıda....
Nasipse ben de gelıyorum.......r:
sen dahil 30 kişi.tess merhaba,,ya bir katılım listesi yapsana,,kimler geliyor..pek ses seda yok gibi..ale:
forrap gelırse tabı benıde getırırse gelerım... cunku donus saatlerı benım ıcın zor oluyo...
tuncerede cok yuk oluyorum ama ınsallah kızmıyordur...:silent:
:cat:
Arkadaşlar bende geliorum kesin heralde...Biraz geç katılabilirim belki malum izmir yollarını hala tam bilemiorum ama soora soora nereler bulunmaz ki ..:cherry:
Bugün gözümün önünde bi kaza oldu zaten temkinli kullanıodum iice abarttım şimdi...20yle gelirim artık tiin tiinn :wiinkk:
Erhamcım bu arada Cuma gecesi Bar NY a İstanbul indigo dan ve Radio Dinamo dan 2 kral Dj geliomuş...Kop kopp ARTIK!!!! :queen: AKarız ortamlara! DUP TIKI DUPP TISSS DUPP TITKI DUP TISSS :cherry:
Şulecim bu arada eldivenlerin bende kusura bakma daha erken getiremedim yarın kesin getiriorum gelirken...Gecikme için affına sığınıorum :wiinkk:
Unutmadan söyliyeyim. Erhan Kaskımı getir. Getir kasmı getir. Bak söylediğin şeyi unutmayasın. Sonra MT İzmir Rtük tarafından kapatılmasın 16 Yaş altındaki çocukların ruhsal yapılarını bozucak yayın ve eğlem yaptığımız için:queen: Ben dememdim,sen dedin. Ona göre:mrgreen: :cherry: