[Samsun - MT]

cbrr660' Alıntı:
slm samsun luu arkadaslaarrr, ankarada calısıorumm ve ankarada yasıorumm yanı ev ankara da, ama aslen samsun carsambalıyımm,ve aılemın yoğun isteği üserınee bu aksamm yola cıkıpp samsuna geliorummmm, ankaradan bır ısteğı olan varsaaa seve seveee.
2006 honda cbr 600rr+yoshı rs5
06RR660:cat:
dostum ben de çarşambalıyım..gelince mesaj at.

SAMSUN' lu Motosikletseverler

SAMSUN' lu tüm motosiklet tutkunları ! Haydi bu sayfalarda toplanıyoruz....

samsunlu.jpg

Eeee.... Hadi ama ?? Kimsecikler yokmu daha?

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, bu Samsun topiğini daha önce görmemiştim, ve aynı forumda bir tane açtım, umarım moderatör arkadaşlar silerler.

Asarcık'tayım,Asarcık'lıyım.Motorlarım arızalı.Peşinizden arabayla takip edebilirim.Gerçi onunda eli kulağında arızalanmak için.

abi bende samsunda okuom anne tarafımda samsunlu ama tokatta oturuom
fakat 8 ay samsunda kalıom benşm mondial 150 hs motorum var hemşolarıma selamlar

selam Bende Hakan Şahin Samsundan Genelde Sam55 Dİye Bilir Herkes :)

Motorumuz Yok Ama Çalışıp Kazanmak Ve İyi Bir Alet Almak İçin Para Biriktirmeye Çoktan Başladık..

Tüm Hemşolara Selamlar ..

Geziler Sohbetler Düzenleyelim Samsunda MT team Kuralım Ya :):):)

oh bea.. sonunda birisi yazdı samsun topic ine...

Hoşgeldin kardeşim...

Arkadaşlar bende Samsunluyum,ama İzmitteyim yazları Samsun'a geliyorum.Motosikletim Çarşambadaki garajımda beni bekliyor.Samsun merkezde oturuyorum.Yazları düzenlenecek her türlü organizasyona varım.

Tekrar selam tüm SaMSuN Lular; SaMSuN Da yaşayanlar... Özellikle SaMSuN da yaşayanlara bi sorum olcak; SaMSuN'da aprilia ve cbr 125 bulma şansımız nedr arkadaşlar; bi de biliossanız fiyatları; + adresleri.. 2 hafta sonraa gelebilirim Rize den Samsun a bi göz atarım hiç deilse ;)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ertuğrul_öz samsunludur sana yardımcı olur çakalaz.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
kardeşim sen sonradan samsuna yerleşmedinmi. daha önce nerdeydin; hiç yozgattaydım filan deme az kalsın garate yapacadım sağa.

bişi sorduk bea... Bi SaMsuN lu yok mu burrddaaaa..

tiger karıştırma ortalığı; bırrak uzaylıysa orda kalsın onlar da dost :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bişi sorduk bea... Bi SaMsuN lu yok mu burrddaaaa..

tiger karıştırma ortalığı; bırrak uzaylıysa orda kalsın onlar da dost :p

Uzaylı da olsak biz de insanız.

Bir ay kadar önce birisi honda cbr sini satıyordu. Sahibinden.com a bir bak istersen. Aprilia olarak burada sadece 91 model bir af-1 vardı onun da şu anki durumunu bilmiyorum.

Ama istersen elimde temiz bir uçan daire var. Daha 200 ışık yılı bile yapmadı:mrgreen:

Uzaylı da olsak biz de insanız.

Bir ay kadar önce birisi honda cbr sini satıyordu. Sahibinden.com a bir bak istersen. Aprilia olarak burada sadece 91 model bir af-1 vardı onun da şu anki durumunu bilmiyorum.

Ama istersen elimde temiz bir uçan daire var. Daha 200 ışık yılı bile yapmadı:mrgreen:

Aga o zaman uçan daire yi aliim bi zahmet... Fiyatı da önmli tabii km si de :)
bU ARADA egzozu ne markaa :queen:

TüM SaMSuN Lu arkadaşların yeni yılını ve mübarek bayramını kutluyorum :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar