Aci Bir Hikaye Hazin Son

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
OLAY ASLINDA EMRAHIN AMCASININ EMRAHIN VALİDESİNE SALDIRMASI İLE BAŞLAR

nurialonunkedisi6uf0ipzp7.jpg

BUNU HAZMEDEMEYEN EMRAH EVİ TERKEDER

dscn0583vi7.jpg

VE EMRAH KÖTÜ ADAM EROL TAŞIN ELİNE DÜŞER

dscn0562rz8et4.jpg

acaba emraha ne oldu:queen: :mrgreen:
can sıkıntısı :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sabah sabah güldürdün beni Allah'da seni güldürsün :) :) gerçekten harika bir belgesel olmuş :)

Zuhahahhahahahahahahhahhahaaa :queen:

Emrah ın ne olduğunu sölersemm; olmas wallaaa :)

Musti ye saygılarrr !

süper kareler...len bu hırbonun cezası bitmedimi ya...özledik valla...

en son kendi isteğiyle üyeliğinin iptalini istemişdi gelsede gene neşelensek

atma lan Dede din kardeşiyiz...:queen:

bilmesek he diyecez...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=315095#post315095

20.11 de 1 ay ceza almış...5 gün sonra burada...ulan destekli sallıyonuz bazen...:p

Torun atmıyorum hatta birkaç kişi konu başlığı açmıştı musti üyelik iplalini istiyor filan diye üşenmesem aratacağımda üşeniyom şu anda ama belki 1 ay süresi bitince kararından vazgeçip yeniden yazmaya başlar

illa polemik yapacan ya::cekic:: ::cekic::

EDIT: üşenmeme rağmen aradım budum senin huyunu bildiğim için

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=24975 nolduuu kurudun kaldın:queen:

evet kurudum...ama kaynak yetersiz...yine ben haklıyım...bişey soracam her gördüğün bıyıklı dayın mı...:mrgreen:

yaww bırak toplumsal mesaj vermeyi daha musti birkaç kişiye daha söyledi üyeliğinin iptal isteğini bir kişi daha konu açtı ve modlar kitledi yazdık işte sana kanıt yarın musti yazmaya başlarsada ben sana dediydim demeye başlarsın sadece bi aralar iptal istiyordu beyhude çabalar bunlar sen beni anladın

kanko musti halen site üyesimi...evet..

üyeliği iptal edilenlerin arasındamı...hayır...

5 gün sonra ister yazar ister yazmaz...keyfinin kahyasımısın çocuğun...evet...:mrgreen:

kapişş dedoşşş...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
evet kurudum...ama kaynak yetersiz...yine ben haklıyım...bişey soracam her gördüğün bıyıklı dayın mı...:mrgreen:

Ne yani dişi ye inanmayalımmı...Ahanda gelir şincik.....Bbday dogru söylüyor...Bir konuda daha vardı...Kendi istiyordu sankim....:silent:

ulen torun ne zamandır polemik yapmıyoduk gene yaptık rahatlamışındır artık sana 1 ay gider bu polemik dedelerin çok ezmiş seni askerde acısını benden çıkara çıkara bitiremedin :queen: :queen:

yok yetmediyse kinroad gir hemen oradan 1-0 yenik durumda başlayacağım polemiğe:p

alp_tunay' Alıntı:
Ne yani dişi ye inanmayalımmı...Ahanda gelir şincik.....Bbday dogru söylüyor...Bir konuda daha vardı...Kendi istiyordu sankim....

heh takviyede geldi ne halt yicen bakam şindi

aha bozacının postası şıracıda geldi...aranıza karbon kağıdı koyarım öperim valla...:p

dede bi topik var...iki motor arasında seçim diye orda senden bahsettim...uyuma ya...cevap hakkı doğdu sana...:mrgreen:

Ne yani dişi ye inanmayalımmı...Ahanda gelir şincik.....Bbday dogru söylüyor...Bir konuda daha vardı...Kendi istiyordu sankim....:silent:

alpcim yanlış yoldasın bak...Bu dedoş gider 10 gün siteye uğramaz...benim kucağa gelirsin...kanka kankanın külüne muhtaçtır bilirsin...:queen:

Son düzenleme:
dede bi topik var...iki motor arasında seçim diye orda senden bahsettim...uyuma ya...cevap hakkı doğdu sana...:mrgreen:

Sitede aradım bulamadım daha sonra mesajlarına baktım gene bulamadım linli bi sallayıverde cevap hakkımızı kullanam

mete_han' Alıntı:
ayyy erkek geldii...namahrem var ama...Türbansız yarışmam...

puhahahha muhahaha bide karbon kağıdından filan bahsediyo fotolardan sonra gerçekleri açıklamışsın zaten istanbula gelince sana bi başörtüsü alacam rüzgar geçirmeyeninden :mrgreen:

Sitede aradım bulamadım daha sonra mesajlarına baktım gene bulamadım linli bi sallayıverde cevap hakkımızı kullanam

puhahahha muhahaha bide karbon kağıdından filan bahsediyo fotolardan sonra gerçekleri açıklamışsın zaten istanbula gelince sana bi başörtüsü alacam rüzgar geçirmeyeninden :mrgreen:

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?p=522331#post522331

hayatın masal be Dede...Çin işi yaşıyorsun...bugünü kurtardın ya yarın....zzr almalar İstanbula gelmeler hepsi masal...:p

al bakalım lin sana...linli istemiştin ya...linin babasını yolluyom...şu garibe bi yardım et...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar