Paylaşmak Istedim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Slm Arkadaşlar

Az önce Gecenin Bu Saatinde 4 Gün önce Aldiğim Motoruma Ilk Kez Bindim Tüm Korkularimi Yenip Virago 535
Tek Bişi Sölicem Muhteşem Bi Duygu Korulcak Hiç Bişey Yok Ama Tedbiri Elden Birakmayin
Anlatamiorum Hislerim şu Anda Yok Böle Bişi E Diim
Ya Ben Yine çikiorum Dayanamicam Motor Allahin Bu Soğuğunda

Herkese Ii Geceler
Keyifli Sürüşler :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Slm Arkadaşlar

Az önce Gecenin Bu Saatinde 4 Gün önce Aldiğim Motoruma Ilk Kez Bindim Tüm Korkularimi Yenip Virago 535
Tek Bişi Sölicem Muhteşem Bi Duygu Korulcak Hiç Bişey Yok Ama Tedbiri Elden Birakmayin
Anlatamiorum Hislerim şu Anda Yok Böle Bişi E Diim
Ya Ben Yine çikiorum Dayanamicam Motor Allahin Bu Soğuğunda

Herkese Ii Geceler
Keyifli Sürüşler :)

Motorun hayırlı olsun....Yalnız bu sevda sana pek hayırlı olmayacak galiba...Sıkı giyin....Eğer kaparsan soğuğu korkulacak bişeylerin olduğunu anlarsın...Amman dikkat.....

e hayırlı olsun!!:)

535 viragoylada gezmekde güzel olur he:).tamam artık damara enjekte ettin mevzuyu.artık kurtuluşun yok:p

Sen 4 gündür binmiyor muydun? :queen:
Vayy hayırlı olsun o zaman virago süpper motor :cat: :cat:
Ooh bi başladın ya şimdi Allahın her günü gezersin sen... Kendimden biliyorum ;)
Diğer konuda yazdıklarımı unutma :wiinkk: Motoru 2. viteste unutup kalkış yapmaya çalışma :cherry:

ii yapmışın... Bin gez dolaş bakalım.. motor boş boş yatacağına bi işe yarasın deil mi :mrgreen:

Ooh bi başladın ya şimdi Allahın her günü gezersin sen... Kendimden biliyorum ;)

İlk motorun muydu senin 535 lik.:silent:
Yok canım değildir di mi..Ama heyecana bakılırsa ilk motor.
Dikkatli olmanı tavsiye edicem ama heyecanından kulak asmayacaksın.Aynı heyecan bende de vardı ve kaza yaptım.
Lütfen dikkat-lütfen..

ALLAH kazasız belasız nasip etsin kardeşim yanlız evet sende dikkat et eee motor buyuk bi zevk zaten bize adreanail lazım (yanlış speel ettim bu arada)
güzel ama dikkat et ben şahsen choopers tarz seven biri değilim fakat makine ye kefilim sonuçta marka konuşuyor Not lütfen püsküllü elcik alma:pr:

Evet ilk motor duygusunu iyi bilirim.Şimdi ağzın kulaklarına varıyodur.Hayırlı ugurlu olsun

Hayırlı olsun :) Çok güzel bir motor almışsın, nazar değmesin :) Boncuk da benden olsun :)

nazar_1.gif

Not:Boncuğu medyumcanan.com'dan (ç)aldım :mrgreen:

Hayırlı olsun... Kazasız belasız sürüşler dilerim, darısı başıma

aman dostum havalar iyice bozdu bu hafta cok dikkat et duygularını anlıyorum... Her motorcu o duyguları yasamıstır elbet...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar