mt racers club

e hadi gel o zaman...ne bekliyorsun...özel davetmi...hamachiyi kur...1.sayfaya bak...özel muamelemi istiyorsun arkadaşım...:p

benim hamachideki kullanıcı adım medya 15...istem dışı bişey ama...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
e hadi gel o zaman...ne bekliyorsun...özel davetmi...hamachiyi kur...1.sayfaya bak...özel muamelemi istiyorsun arkadaşım...:p

benim hamachideki kullanıcı adım medya 15...istem dışı bişey ama...

Bari medya güzeli koysaydın....Valla çok güzel isimmiş ha....Bayıldım....:queen: :queen: :queen:

vay be...ama mümkünse prınt screen yap yükle...ulan kimi'yi kimse geçemez diye bayağı gazlamışlardı beni...onunla oynamaya bile gerek yok dedilerdi...kaybettiğini kabu et baştan dediler...benimde gözüm korktu...:mrgreen:

Yok abi bizim güvenimiz tamdır....Dedikmi o olur..Print screen a ne gerek var....Yolda 1 kerede bariyerlere uçtum ama ne uçuş......Bir ara RİVER RAİD
oynuyom sandım.....:queen: :queen: :queen:

dur bi oyun kurulsun da... cd yi yeni buldum :p

hamachi ne la, kızılderili mi :p

Mete de sana tarif ediyo ya......Valla taş düşecek....Ama teknoloji alanındaki ilgisini tebrik ediyorum....Her ne kadar bilgisayarı delmeye çalışsada....

Son düzenleme:
Tamam ayarlarını yaptırın bakim bi de :)

ohooo sende çok şey istiyon :p ilk sayfaya bak işte :wiinkk: modsun diye peşindenmi koşacaz :queen: :mrgreen:

hadi acıdım :p

Oyunları lan üzerinden online oynamak için Hamachi' yi kullanıyoruz. Programı ve hakkında detaylı bilgiyi buradan elde edebilirsiniz.

Ağ İsmi: mt_racers
Şifre: silverarrow

mtracers2hw0.jpg
mtracers2hw0.jpg

Olm onu gördük, programı da kurduk. Programda bu iki şeyi yazacak yer yok len :queen:

Bi ayar çektik ama olmadı sanırım. Anlat hele baştan :p

bağlandım sanırım

Son düzenleme:
pro kimi ve bende moto gp 2 var galiba sadece...ben şu an carbon yüklemeye çalışıyorum ...3 e kadar burdayım...beklersen takılırız...

most sende yokmu hacım....motogp 2 ve most wanted yokmu...

Ha ha ha haaaa
Kanküüü intikamını aldım....Sen moto gp 2 de yenilmişindir ama f1 de KİMİ yi geçtim be....

Motoyu da alayım bak rakip tanıyormuyum...Tek rakibim NASA..:queen: :queen:

yalana bak geçmişmiş. son turda bekledimki yarışalım diye(yaklaşık bi 10 sn :queen: )bana mısın demedi bastı gitti. bi de cut track yaptı. bana yetişicem diye. :queen: :queen: alemsiniz ya....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
yalana bak geçmişmiş. son turda bekledimki yarışalım diye(yaklaşık bi 10 sn :queen: )bana mısın demedi bastı gitti. bi de cut track yaptı. bana yetişicem diye. :queen: :queen: alemsiniz ya....

Burdayız oynarız gene be........Madem torpil geçtin....:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

eyvallah.... yarışırız da. benim yaptığıma torpil geçmek denmiyo. en azından biz öyle demiyoruz. yarışın heyecanını arttırmak amacımız....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar