ohoo bursa daki de hiç satamadı, kaç kere gittim onların yanına hiç birinde güler yüz ilgi alaka göremedim, üstelik beni kazıklamaya çalıştılar,
zealsun bayisine gittim bi ilgi bi alaka, çay ısmarladılar ve olmayan motoru sattılar bana üç ay sonra da zealsun kross sahibi oldum...
iyi ki de hiç ilgilenmemişler benimle, yoksa yanlışlıkla skyteam = dert sahibi olacaktım...
hava filtresi taktıktan sonra yakıt tüketimi 80 bin liraya düştü, vay bee ybr den az yakıyo meret
skyteam koltuk ince rahatsız
zealsun koltuk geniş çok daha rahat
motorlar aynı güçte zaten, sanırım ikisi de sorun çıkarmıyor,
skyteam plastikleri çok dandikti, garanti kapsamında değiştiriliyormuş diye duydum ama yeni plastikleri görmediğim için kalitesi hakkında bir şey diyemeyeceğim, eskileri berbattı...
yağmur yağarken skyteam ile gezen arkadaşlara sormak istiyorum, suya karşı hassas olduğunu okumuştum skyteam motorlarının, sizin ne gibi gözlemleriniz oldu bu konuda... ?
aranızda hiç hava filtresi dişli değiştiren oldu mu ?
arka fren konusunda bazı şikayetler duymuştum türkiye distribitörü tarafından bu sorun düzeltildi mi ?
Ayrıca skyteam yüzde yüz yerli çin firmasıdır ispanyayla hiç bir alakası yoktur.
hem skyteam kendisi böyle söylüyor hem türkiye distribitörü böyle söylüyor...
kardes, ben ne zaman nereye gitsem iyi muamele goruyorum, hem skyteam hem diger servislerde ya da sanayi de... niye bana guler yuzlu oluyorlarda sana olmuyorlar?
iyi ki skyteam almamisim yoksa sizin gibi dertli olacaktim diyorsun::: iyi ki almamissin...
plastik konusunda bundan biriki ay once bi arkadas yine sana bi aciklama yapmisti iyi hatirliyorum...
yagmur konusuna gelince, yagmurlu havada gezmeye zaten bayiliyorum ama bi de firtina ve sagnak yagista bindim, birinde izmirdekiler bilir 2 ay once falan arabalar bile yolda kaldi, ben kendime macera aradim, gecenin 1 inden sabaha kadar gezdim...
dere de cayda motorla gezmeye bayilirim, onu da yaptim...
skyteam e ne dersen de bilen birine goster bakalim, amortisor ve fren tellerine baksin, kimse bok atamaz cunku zaten skyteamin yaptigi en iyi is orda... haaa demiyorum cok iyi motordur ama bu paraya cok iyi... zaten param olsa gider KTM alirdim...
valla ister cin ister hindistan isterse de yeni zellanda olsun, gidiyo mu gidiyo...
200 ytl verdigim pumalar da cin de yapiliyo, onlar da giyiliyor mu giyiliyo...
bunu disinda Bodrum da kac tane ingiliz le tanistim, ben de de skyteam var dedi, onlar 900 sterlin vermis ama 125 cc... hadi biz aptaliz verdik onlar da mi aptal...
alan almis, kullanmis, eee ben de memnunum, ama yazdiklarinla almak isteyenlere bari mani olma! ! ! o yuzden de bu kadar uzun ve detay yazdim, ve bunlari yazarken senin daha onceden yaptigin yorumlari da ekledim...
suya dayanikli degil mi? o zaman bu ne? Arkadaslar simdilik bir kac resim gonderiyorum daha sonra daha net yakin cekim resimlerden gonderecegim...
yanliz ben bu resimleri cekildigim zaman daha izmir mt li dostlarimla tanismamistim... o yuzden kask ve korumalik kullanma konusunda pekde bilincli degildim... uzun yol haric... ama artik farkindayim...
bu arada asiwega, umarim motor sevgisini yavas yavas nişanlina da aşilarsin ve motorundan ayrilmassin...