Teşekkür ederim @uglychild.Düşüncelerime gelince;
Öncelikle beklediğimden cok daha şık bir motor tabii kross olarak

Sele yüksekliği çok fazla (1.76 boyum) ancak parmak uçlarım motora değebiliyor ama bu da sadece motora ilk binerken sorun teşkil ediyor.Çünkü motor üzerine yerleştikten sonra nispeten amortisörün gerilmesinden dolayı rahatlıyor.Sürüş keyfi olarak süper dağ bayır taş toprak ne bulursanız girebilirsiniz nitekim motor bunun hakkını veriyor.Frenler bence sınıfına göre başarılı.Ancak bu başarıda tabii ki üst sınıf abilerinin başarılarını beklemek hata olur.Motor kullanmaya yeni başlıyacak arkadaşlar için yüksekliği problem olabilir ama sanırım süspansyon ayarlrından bu sorunun üstesinden gelebilirler.
Şimdi gelelim sorunlara

1-Motoru 2. el aldım ve marş çalışmıyor.Mecburen Kick ile çalıştırmaya çalışıyorum ancak bunda da pek başarılı olduğu söylenemez bunun sebebide motorun yüksekliği ve Kick pedalının yerinin pek de ergonamik olmaması (tabii bu düşünce benim boyumla ilgili olabilir ya da kişiden kişiye değişebilir)
2-Motora artçı olarak binenler için oturuş pozisyonu rahay değil.Bu yüzden ileri doğru biraz yanaşmanız gerekiyor fakat bu da sizin sürüş pozisyonunuzu bir hayli bozuyor.
3-Vites yeri bana biraz sorun yaşattırdı fakat ben bunu diğer motoruma alıştığıma yordum.Zaten sonrada alıştım.
Şimdilik ilk izlenimlerim bu kadar.İleride daha bi ayrıntılı olarak düşüncelerimi yazıcam muhakkak.Neyse uzun lafın kısası motor gerek sürüş keyifi gerekse fiyat/performans açısından keyifli.Tavsiye ederim bu motoru düşünenlere.
Saygılar....Asiwega