Hein Gericke hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba arkadaşlar !!
geçenlerde büyük bir heyecanla İstanbul'da açılan Hein Gericke mağazasına gitmiştim,mağazadaki ürünleri inceledikten sonra ŞOK OLDUM !!
Gördüklerim: Almanya'da satamadıkları,ellerinde kalan malları bizlere sunmaları.
- 2-3 yıl öncesinin serisi kırık ürünleri
- kıyafetlerin bedenlerinin çoğunun XS ile XXL olması
- Elemanların ürünler hakkında bilgilerinin olmaması
- 2006 Hein Gericke Katoloğunun olmaması
- Teknik ürünlerinin olmaması

Mağazadaki kıyafetler ve modeller daha çok Yaşlı motorculara hitab ediyor.Ben bunu Türk motorcularına hizmet değil,HAKARET Kabul ediyorum !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar başka bir forumdan gördüğüme göre, Hein Gericke ürünlerinin çoğu gümrükteymiş, mağaza henüz tam olarak açılmamış. İstanbul dışından olduğum için olayla pek alakalı değilim ama bildiğimi paylaşayım istedim. Erken hüküm vermeyin bence.

Süper Moderatör (BBRR)
serisi kırık mal satmaktabir satış politikasıdır...ama bu tip ürün satan yerler fiyatları %50 gibi kırarlar eğer hem fiyat aynı hemde malın serisi kırıksa o zaman iş değişir....MountRover arkadaşımızın dediğinide göz önüne almak gerek

teknık urunler seneye gelıcekler
magazayı tam oturttuktan sora ole demıslerdı
gecmıs serı olunca fıyat ucuz oluyo ama aynı sekılde soguktan vsden koruyor ınsanı
100 euro gayet kotu montlar varken(bakıs acım bole) orda 100 euro ya gayet gusel montlar var
su anda her turlu cesıt ve beden var
yannız sole bı durum var mal geldıgınde bı talan edılıyor resmen mal geldıgı anı tutturmak gerek

ben epey bi malzeme aldım memnunum. aldığım ürünler almanya ingiltere mağazalarında da satışta ( kaynak internet)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herşeyden önce alman malı diyince durup düşünmek lazım bence kesinlikle sağlam çıkar bu konuda kimse aksini söyleyemez kendimizle karıştırmayalım kaldıki bu malların gümrükten geçmesi gerçekten sorun sanırım biraz daha bekleyip görelim aslındaki ordaki imkanlardan bi çoğumuz yaralanabilriz ELTURKO HARİÇ saygılar.

Bu haftasonu ben de mazayı gezdim. Kız arkadaşıma bir de mont aldık. Gezdiğimiz tüm mazalardan daha ucuza ve daha kaliteli bir mont aldık. Valla ben Türkiye'de ürünü kötü diye %50 indirimli veren bir yer görmedim. Tutturabildiğine gidiyor.

cogu heın gerıckenın onunden bıle gecmemıs ınsanların ahkam kesmesı
yanlıs
bu arkadas tahmınen heın gerıckeden dolayı satısları dusen
yada mal alamayan bı baska magaza sahıbı
farkettıysenız
29-07 de uye olmus
ondan sora baska faalıyetı yok
kurumları orda calısan ınsanları karalamak bu kadar kolay olmamalı

insanlara zorla bir şeyler satılmıyor ya...

isteyen gidip alır...

Serbest ekonomi bu....

cogu heın gerıckenın onunden bıle gecmemıs ınsanların ahkam kesmesı
yanlıs
bu arkadas tahmınen heın gerıckeden dolayı satısları dusen
yada mal alamayan bı baska magaza sahıbı
farkettıysenız
29-07 de uye olmus
ondan sora baska faalıyetı yok
kurumları orda calısan ınsanları karalamak bu kadar kolay olmamalı

bu konuda tam tersini de düşünebiliriz.çok iyi bir reklam yapılmış.yazıyı okuyanın hemen savunmaya geçesi de gelmiyor mu ?:bounce:

Bütün mallar mı öyle ben onu anlamadım.Yani her giyim magazası ellerinde kalan kötü malı,satamadıgını cıkartır büyük inidrim diye satar.Eğer durum öyleyse bi gariplik yok.Lakin bütün malları kötü uyduruksa bi sorun vardır.Kimse bise almaz ozman magazada kapanmak zorunda kalır.Kimse almaya mecbur değil.:cat:

Demekki meyve veren ağaç taşlanırmış adam ucuza satsa dert pahalıya satsa dert. Şimdi bu adam bu yazıyı okuduğunda acaba ne düşünüyor. Bence içinden okkalı bir küfür kesin sallıyodur. Yazık hemen hemen her sitede pahalı giyimden kuşamdan bahsederler ucuz malı görünce vay efendim kalitesiz mal derler. Bu konu hakkında atalarımız çok güsel sözleri var da neyse..

hocam milleti ve markayı böyle kötülemeyin piyasadaki malları bilmiyosunuz galiba hem fiyatları çok abartılı hemde çok kaliteli deil Hein Gericke de mallar hem kaliteli hemde uygun fiyatta eger buna inanmıyorsanız gidin bakın kıyaslayın magaza orada....farkı göremiyorsanız yorum yok....yiğidi öldür hakkını yeme :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar