Hein Gericke hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence bu topik tam tersi etki ile acayip reklam yaptı ,hiç aklında olmayan bile merak edip gidecek bakacak ve belkide alacak...:)

kedidir o kediiii :p

şu an itibarı ile(19:20) 19 cevap...729 görüntüleme var...:mrgreen:

2-3ay önce gitmiştim,hem çok yardımcı olmuşlardı.hemde gayet güzel ürünler vardı.Ama world card geçmeyince ellerim boş dönmüştüm

arkadaşlar biraz önce hein gericke'den mont aldım fiyatlar gayet iyi (120 euro)peşin fiyatına 6 taksit yapıyorlar ürün çeşidide bayağı fazlaydı ihtiyacı olan baksın derim..

Ben de 2 mont ve eldiven aldım! ürünler çok kaliteli, fonksiyonel ve fiyatlar piyasanın çok altında! kesinlikle kötülenemez! Bir ihtiyacım daha olduğunda ilk bakacağım yerlerden biri!

Bu topik açılalı çok olmuş.Eskiyi bilmem ben tüm donanımımı oradan aldım,arkadaşlarıma da oradan aldırttım.Çalışanlar ise sana uygun görmedikleri bir ürünü almış için aldırmıyor, gerekirse başka markalara yönlendirecek kadar açık sözlü.

Konu başlığı ilgi çekici ancak konu koskoca bir FOS.
Başka işimiz mi kalmadı abi ya..

konu neden fos anlamadım daha doğrusu anlamadın:pr: herkes bilgi ve düşüncelerini paylaşıyor olumlu yada olumsuz...

olumlu yada olumsuz:)

cok komık gercekten de adamlar ucuza kalıtelı mal getırıyor..gelmıs sırf mok atmak ıcın uye olmus bı adamın goruslerı tartısılıo
kım bılır nası bı kuyruk acısı varda bole ıddıalarda bulunuyo..
gereksiz..

Neyin düşüncesi anlamadım. Konu başlığına bakınca hakaret makaret diye yaw noluyoruz dedim. Meğerse arkadaşın biri bedenine uygun kıyafet bulamamış diye aman efendim boyle mağaza olurmuymuş hepimize hakaretediyorlar diye yaygara kopartmış. ben en son ilkokulda bıraktım bu tip şikayetleri. Çocukmuyuz yaw lutfen... Komik olmuş sadece onu belirtmek istedim. Haa illa herkesin düşüncesini paylaşmak güzeldir diyorsanız da benim düşüncem de bu şekilde.
:)

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Merhaba arkadaşlar !!
geçenlerde büyük bir heyecanla İstanbul'da açılan Hein Gericke mağazasına gitmiştim,mağazadaki ürünleri inceledikten sonra ŞOK OLDUM !!
Gördüklerim: Almanya'da satamadıkları,ellerinde kalan malları bizlere sunmaları.
- 2-3 yıl öncesinin serisi kırık ürünleri
- kıyafetlerin bedenlerinin çoğunun XS ile XXL olması
- Elemanların ürünler hakkında bilgilerinin olmaması
- 2006 Hein Gericke Katoloğunun olmaması
- Teknik ürünlerinin olmaması

Mağazadaki kıyafetler ve modeller daha çok Yaşlı motorculara hitab ediyor.Ben bunu Türk motorcularına hizmet değil,HAKARET Kabul ediyorum !

ilgili firma kurucusu ile bugün görüştüm. Mağazasında markanın 2007 modelleri ve her bedeni mevcut. Konu firma imajını zedeleyecek yanlış bilgi içerdiği için kilitleniyor.
Saygılar

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Yanıltıcı bilgi içermektedir.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar