Fenerbahçe'lilerin sitesi

KÜRŞAD_KORKUT;511382' Alıntı:
mete bilader seni ve tüm fb lileri tebrik ederim...

edeceksin tabi Kürşad efendi...:queen: layy layy layy layy laaaayyyyyyy...

feneeeerrbahhçeeee....:queen: :p

214 milyon fenerbahçe taraftarı adına yazıyorum...Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak...:p

kanka yalan be bu işler...24-0 yensek ne olur sanki...yaşandı ve bitti...futbol için düşüncelerim budur...bir kaç baltaya verilen trilyonlar...kara para aklayan yöneticiler...futbolla fanatizm karıştıran ilkokul 3 den terk cahal tipler ...işte türkiyede futbol budur...övüneceğim başka şeyler olmalı...:rendeer:

Hiç uymaz abi...Patır patır yok rapır rapır mıydı neydi ?...O şeyden hayatta dinlemem...Maksat gençliğe bişey kazandırmak tı ama sanırım g.s yenildi....Onu da beceremedik...

Kusura bakmayın MT.....Cakalaza aynen devam galiba......:salut: :salut: :salut:

:queen: Muhahahahahahaamauahahahahahamauahahahahahahaah!!! :queen:

Skor kaç be arkadaşlar.. Ben izleyemedm de :mrgreen: :p :mrgreen:

kardes bende fenerliyim..ustelik maclari burda moskova fenerbahceliler derneginde izliyorum..

evet ben dahil tüm fenerlileri tebrik ediyorum. ayrıca galatasaraylılara geçmiş olsun. üzülmesinler galatasarayın kaderi fenerbahçeye yenilmek:queen:

:queen: :queen: :queen:

bu takımla bile zar zor berabere kaldılar. UEFA'da Werder Bremen'le naparlar acaba... Muhtemelen rezil olucaklar yine... Ama Semih'e helal olsun. Oyunu çevirdi ve gitti...

valla. Semih'e helal olsun. :cat:

çoooooooookk mutluyum. 2-0 dan 2-2 :flower: :flower: :flower: :flower:

Hakem rezaletti yaf. Bariz bir golümüzü vermedi ofsayt gerekçesiyle. Az kalsın Semih'i oyundan atmayı unutuyordu ikici sarı kart olduğu halde. Buna bir daha maç vermezler heralde bu sene :)

fbefrankfurtskormansetrp3.jpg

fenerim işte bu çalışımanın hırsın azmin meyvaları (ayrıcana sesim gitti olsun değer be)

of ya ben maça gidecektim gidemedim ona yanıyorum :pale:

ne maçtı ama be. öldüm öldüm dirildim :santa: :santa:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar