GT250 Comet le ilk uzun yolum 2011 km

Barış arkadaşımada bu yakışırdı zaten.Naked tarzı kafama daha çok yatmaya başladı.Bu gezi biraz daha bilgi sahibi olmamı sağladı.Şu yılbaşına yaklaşalımda pazar araştırmasını yoğunlaştırıcam.Commet'inde tipi falan gayet yerinde Bakıcaz artık.Eline sağlık Barış'çım.Gayet güzel bir gezi olmuş.Biz marmarise düşersek kesin bir çayını içicem.

ben bi şey demiyorum yani.necdet abi demiş:pr:
eh bu sene marmaris'te biz de aynısını yaparız..

Hocam istanbula geldiniz insan bir haber etmezmi ya.kesinlikle sizi görmeye gelirdim.hemde dört gün kalıyorsun.genede haberimiz olmadı.Bizim izmirdeki tekne istanbul perşembe pazarında bağlı .Akşamdan gelirdim beraber bir akşam yemeği yer ve sohbet ederdik be hocam.neyse bir dahaki gelişinde haberimiz olsun müsait olursak görüşmeye geliriz selamlar ve sevgiler

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
barış usta ortalığı tozu dumana katmışsın bir çıkmışsın pir çıkmışsın bir gün bende senin gibi türkiyeyi gezcem

abi walla ben tam alınıcaktım ama sen geldiğinde galiba ben Antalyada izindeydim :cherry:

neyse uzun yol iyi olmuş abi artık bende ileriki zamanlarda uğrarım yanına

gitme kardeşim valla...otur masanın başında...akşam 6 da evinde ol yavrunu kucakla...yerim gemisini dalgıcını...

Dz.K.K. bir yana evlad bir yana baba...

Hanım bir yana evlad bir yana...

Dünya bir yana evlad bir yana...:p :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar