Süper gezi olmuş...
Ankara dan geçerken işallah haberimiz olur...Mete_han ı da artçı olarak at bu tarfa da Gözü memleket görsün...İstambıllılar sizi.....
Barış Reis 120 kilo...Ben desen bir 120 çekerim vesselam...Hyosung taşırmı bilmem...Ama Angarada doğmuş biri olarak diyorum ki Ankara yalan olmuş...Allah düşmanımın başına vermesin oraları...
Anadoluyu hep sevdim Angara hariç....![]()
Abi en çok Cumhurbaşkanlığı Muh.Alayının az ilerisinde Hard rock Cafe vardı ya oralara takılırdım...Birde Sakarya Caddesine...
Bent Deresinin o yukarısındaki gecekondular dururmu babiş...Hani kayalık üstündeki tuhaf mezbaha kılıklı gecekondular...![]()
Aşağı Ayrancıyı unutmayalım lütfen...:queen:
Barış abi seni Marmarise götürsünde melmeket gör sen...Angara melmeketden sayılmaz hacı bunu herkes bilir...
Herd rock ağır geliyor bana...Rocları çok ağır.
Üstündekileri soruyorsan çoğu yıkıldı...Hemen alttakileri soruyorsan duruyor...
Çok misafirperverdirler... Ayrancı dedinmi dur bakalım...Ebru muydu adı??:queen: :queen:
Yakında ya izmire ya da kuşadasına göçüyorum ey sitedekiler haberiniz olsun....
burda levis'in en düşük fiyatı 90 ytl'den başlar. oda orjinal mı belli degil. nedense içimde kazıklanıyor gibi bir his var:silent:10 ytl ye orijinal levisler falan var yane o kadar
bizde marmarise gelcez bu yaz inşallah ozaman biz geliriz senin yanına ama o fotograftakilerden 2 tane istiyorum(anladın sen)

[/QUOTE]