kırmızıya sor ablası kaskocu ama banada fazla geldi
hey allahım ya siz benden dertliymişsiniz yahu.Ne yapacaz.Walla 800 vermek hyosunga işime gelmez.kolaymıdır bunları çalmak?sanırım kapalı garaja kira ödemek daha mantıklı olacak.
praetorian net bir şekilde özetlemiş aslında, şu kadarını söyleyeyim, m.köy'de iki tane kapalı graja sordum, biri 90 YTL öteki 120 YTL aylık istedi, ben de gidip koç allianzdan sigorta yaptrdım benim gt 250'yi , toplam 540 ytl'ye mal oldu nisan 06 da, full kasko- kaza, çalınma, terör, deprem vesaire, kapalı yer şartı aramıyor
en zoruma giden de anadolu sigortadaki hanfendinin ''600 cc altı motorlara kasko yapmıyoruz'' şeklindeki kurşuni sözleriydi sanki babasının hayrına kasko yapıyo
açık alanda çalınması halinde zararın tamamını karşılıyor mu? benim de aynı sigorta şirketi de o yüzden merak ettim
abi bence yanlışın var çünkü benim kaskoyu yapan yakın arkadaşım beni kandıracak hali yok onun bana söylediği aynen şu, her türlü kaza deprem terör olayı vs durumunda senin belirlediğin sigorta bedelinin tamamını ödüyor. çalınma olayında ise eğer kapalı otoparkta çalınırsa yine tamamını öder ama açık alanda çalınırsa yüzde 25'ini ödemiyor
abi bence yanlışın var çünkü benim kaskoyu yapan yakın arkadaşım beni kandıracak hali yok onun bana söylediği aynen şu, her türlü kaza deprem terör olayı vs durumunda senin belirlediğin sigorta bedelinin tamamını ödüyor. çalınma olayında ise eğer kapalı otoparkta çalınırsa yine tamamını öder ama açık alanda çalınırsa yüzde 25'ini ödemiyor
sigorta senin belirlediğin rakamı ödemiyor her aracın piyasa değeri var