MT yönetimine katılan modlara hoşgeldin demeyelim mi

Türkçe imla kurallarına uymayanlara keskin kılıçlarını indirmeleri dileğiyle hoşgeldiniz yeni modlarımız :cat:.

maksimumhiz
şöle oluyo ..diyelimki mod ihtiyacı doğuyo erhan, mod almak lazım diyo bizde diğer modlar olarak bakıyoz erhanda bakıyo tabi kim olabilir ..sonuçta güvenmek lazım..aramızda ortak msn görüşmeleri oluyo ..çoğunlukla mod olacakta aranan özellik aklı selim , nette zaman geçiren , burda moderasyon yapacak, güvenilir ,efendi biri oluyo...ha bu özelliğe sahip bi sürü insan var sitede ama bazıları daha ön planda ..sora ortak bi kişi üzerinde veya bi kaç kişi üzerinde görüşler birleşiyo en son erhan olacak admin bunu yaptım diyo ..işte böle be canım yoksa para mara hikaye..
gönül isterki paralı olsun bu paradan bizde bi % alalım dimi ama :cherry:
ha unutmadan tüm modlar gönüllülük esasına göre çalışır hiç bir maddi getirisi yoktur..arada bi erhan manyetik depo üstü çanta veriyo bana o kadar yani ..

aydınlattığın için teşekkürler sayın abim, sevgiler ve saygılar sunarım

modlarımızına ve yakınlarına allahtan sabır diler bu meşakkatli yolda huzuru sağlayarak motorcu kardeşlerimizi bilgilenidirmelerini dilerim...

not: çelenk göndermeyin... :mrgreen:

Her iki kardeşime de böyle bir görevi kabul ettikleri için kendi adıma teşekkür ederim.

Pro zaten tecrübeli, daha önce bu sitede son derece güzel bir biçimde bu görevi yürütmüştü...

forrap da eminim aynı şekilde başarılı olacaktır, uzun süredir sağduyusu ile hepimizin dikkatini çeken bir üyemiz.

Valla bu skull adminlik işinde fena değil ama bir gerçek var, çok iyi moderatörler buluyor. :cherry: Skullhunter'ı da buradan tebrik ediyorum.

Ben de tebrik ediyorum arkadaşları..
Evet Skull bence de başarılı moderatör seçme konusunda ama bir tek beni farkedemedi tek eksisi bu şimdilik:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vatana millete hayırlı olsun..Her ikiside basarılı okumus güngörmüş cocuklar..:p Şaka bi yana gerçekten bu görevi layıki ile yapabilecek arkadaşlar..Hayırlı olsun..:rendeer:
S&S

Konuyu Toplam 8 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
mostwanted_57, dishy, forrap, KARAKIZ, ledo, necdet, starsailor

bu nasıl oluyor. 8 üye okuyor ama 7 kişinin ismi var. Dimi erhan abi :mrgreen:

-----

mostwanted_57, crato, dishy, Eyong, forrap, necdet, Skullhunter, starsailor

hah. şimdi oldu. ne bu gizlilik :mrgreen:

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
mostwanted_57, dishy, forrap, KARAKIZ, ledo, necdet, starsailor

bu nasıl oluyor. 8 üye okuyor ama 7 kişinin ismi var. Dimi erhan abi :mrgreen:

okuyanlardan biri gizli sanırım (bu yetki modlarda var sadece:cherry: )

yeni moderatör arkadaşlarımıza kolaylıklar ve başarı diliyorum.

hayırlı olsun
:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar