Taraklı-AKÇAKOCA Gezisinden Tozlu raflarda kalan kareler

varlığımızın verdiği rahatsızlık dolayısı ile herkesten özür dileyerek tüm fotoğraflarım tarafımca silinmiştir.

valla hocam kışın bizede gosterdin boyle deniz gunes plaj ohh ohh allah razi olsun boluya yolun duserse bekleriz :) akcakoca gezimiz aklima geldi simdi deniz,gunes,plaj veee kızlarrrr :queen:

valla hocam kışın bizede gosterdin boyle deniz gunes plaj ohh ohh allah razi olsun boluya yolun duserse bekleriz :) akcakoca gezimiz aklima geldi simdi deniz,gunes,plaj veee kızlarrrr :queen:

güneş ve deniz bize görede o üçüncü söylediğin kızlar kısmı için yaşlandık artık.Boluya devamlı gelip giderim ama senin nerede olduğunu ne bileyim nasıl bulayım

güneş ve deniz bize görede o üçüncü söylediğin kızlar kısmı için yaşlandık artık.Boluya devamlı gelip giderim ama senin nerede olduğunu ne bileyim nasıl bulayım

hocam adres ve tel veriyim kisaca : Tuşpa Bilgisayar Cumhuriyet cad. Şeref sok . Yurtici kargo karsisi İsmim Zafer Tel : 05369807950

her zaman bekleriz BoluMT olarak

yok hocam motora binebiliyorsan yaşlanmamışşsın demekki :queen:

sevgili dostum inşallah Boluya geldiğimde mutlaka yanınıza bir çay içmeye uğrayacağım.sizinde yolunuz düşerse Taraklı Göynüğe 28 km mesafede sakaryanın en uç ilçesi sizleride beklerim selamlar ve saygılar

sevgili dostum inşallah Boluya geldiğimde mutlaka yanınıza bir çay içmeye uğrayacağım.sizinde yolunuz düşerse Taraklı Göynüğe 28 km mesafede sakaryanın en uç ilçesi sizleride beklerim selamlar ve saygılar

hocam benim tum cocuklugum akyazi da gecti bu aralar aslinda aklimda gitmeyi bi dusunuyorum ama tarakli yakinmi bilmiyorum biraz bilgi verebilirsen :) akyazi ya gidersem mutlaka yanina ugrarim..

hocam benim tum cocuklugum akyazi da gecti bu aralar aslinda aklimda gitmeyi bi dusunuyorum ama tarakli yakinmi bilmiyorum biraz bilgi verebilirsen :) akyazi ya gidersem mutlaka yanina ugrarim..

Akyazıdan kuzuluk yolundan direk yukarı gelip göynüğe ulaşırsan göynükten Taraklı 28 km.Çarşıda kime sorarsan zabıta hasan diye gösteririler.

telefonum.05467890535

ok hocam bakalim zaman bulabilrsem bi cay ini icmeye gelecegim insallah

o gelirse bende gelirim mutlaka abi sen de biz gibi maceracısın ya sen boluda olacktın var ya... Dağıtırdık her hafta sonu ortalıgı :)

o gelirse bende gelirim mutlaka abi sen de biz gibi maceracısın ya sen boluda olacktın var ya... Dağıtırdık her hafta sonu ortalıgı :)

apo zaten gidecegim zaman hepinizi kandirip gotururum takma sen kafana hocam cumbur cemaat gelebiliriz BoluMT olarak :queen:

bizim gezi olaylari biraz acayip biri cagirsa hop gidelim hesabi oluyor.

artik gidecek yer kalmadi sanirim yakinlarda :cat:

hasan abim nerelerdesin yahu? özletme kendini yaz çiz paylaş... seni örnek alan ve taktir edenleri bırakma böyle...
Allah kaza bela vermesin yolun herdaim açık olsun :rendeer:

çok yoğun ve stresli bi dönem atlattım abicim.işler o kadar yoğunduki sıyırıcam sandım bi ara :) gönüller bir olmaya devam etsin abicim. zaman araya girsin bırak elleme... daha değerli kılar dostluğumuzu
sevgiler...

çok yoğun ve stresli bi dönem atlattım abicim.işler o kadar yoğunduki sıyırıcam sandım bi ara :) gönüller bir olmaya devam etsin abicim. zaman araya girsin bırak elleme... daha değerli kılar dostluğumuzu
sevgiler...

Hocam dertler paylaşılınca hafiflermiş.derdini söylemeyen derman bulamazmış.sende paylaş bizimle derdin hafiflesin.selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar