valla hocam kışın bizede gosterdin boyle deniz gunes plaj ohh ohh allah razi olsun boluya yolun duserse beklerizakcakoca gezimiz aklima geldi simdi deniz,gunes,plaj veee kızlarrrr :queen:
güneş ve deniz bize görede o üçüncü söylediğin kızlar kısmı için yaşlandık artık.Boluya devamlı gelip giderim ama senin nerede olduğunu ne bileyim nasıl bulayım
sevgili dostum inşallah Boluya geldiğimde mutlaka yanınıza bir çay içmeye uğrayacağım.sizinde yolunuz düşerse Taraklı Göynüğe 28 km mesafede sakaryanın en uç ilçesi sizleride beklerim selamlar ve saygılar
hocam benim tum cocuklugum akyazi da gecti bu aralar aslinda aklimda gitmeyi bi dusunuyorum ama tarakli yakinmi bilmiyorum biraz bilgi verebilirsenakyazi ya gidersem mutlaka yanina ugrarim..
ok hocam bakalim zaman bulabilrsem bi cay ini icmeye gelecegim insallah
o gelirse bende gelirim mutlaka abi sen de biz gibi maceracısın ya sen boluda olacktın var ya... Dağıtırdık her hafta sonu ortalıgı![]()
hasan abim nerelerdesin yahu? özletme kendini yaz çiz paylaş... seni örnek alan ve taktir edenleri bırakma böyle...
Allah kaza bela vermesin yolun herdaim açık olsun :rendeer:
çok yoğun ve stresli bi dönem atlattım abicim.işler o kadar yoğunduki sıyırıcam sandım bi aragönüller bir olmaya devam etsin abicim. zaman araya girsin bırak elleme... daha değerli kılar dostluğumuzu
sevgiler...
abi son resim dehşet orası neresi