Bolu Mt (12.11.2006) Yedigöller Macerası Toplam 170 km Yol

vay be güzel gezi olmuş tebrikler hepinize..Bu arada İncegöl çok güzel bir yeriş çok beğendim en kısa zamanda oralara tekerlik sürtmeyi düşünüyorum valla:mrgreen:

ÇOK GÜZEL BİR GEZİ OLMUŞ
ELLERİNİZE SAĞLIK :cat:
BAHARDA ORALARA GELMEK LAZIM
BİZİM GİBİ TATLI SU MOTORCULARI İÇİN ŞİMDİ ZOR
AMA BAHARA İNŞALLAH :queen:

beetle65 bende tatlı su motorcusuyum ;ama tatlı tuzlu su dinlemiyo bu gönül onun için hermevsime ayak uyduracak bi canavar lazım bize,bunu farkettim ve okadar neşeli oluyoki sorma inşallah yaza türkiye turu yaparız şöle kamplı falan cadırlarıda atarız arkaya benzin ve cepteki mani bizi nereye kadar götürüp getirirse tabi ehhehhe.

beetle65 bende tatlı su motorcusuyum ;ama tatlı tuzlu su dinlemiyo bu gönül onun için hermevsime ayak uyduracak bi canavar lazım bize,bunu farkettim ve okadar neşeli oluyoki sorma inşallah yaza türkiye turu yaparız şöle kamplı falan cadırlarıda atarız arkaya benzin ve cepteki mani bizi nereye kadar götürüp getirirse tabi ehhehhe.

o zaman baslayalim para biriktirmeye simdiden yoksa yollarda kaliriz :)

Bu Mengen'deki Alpet çok sakat. Keşke yukarıdaki PO'dan alsaydınız. Katkı maddesi yüzünden motoru arızalandı bizim bir arkadaşın.

Bu Mengen'deki Alpet çok sakat. Keşke yukarıdaki PO'dan alsaydınız. Katkı maddesi yüzünden motoru arızalandı bizim bir arkadaşın.

dostum valla ben 5 YTL lik aldim Shell Vpower kesmişdir onu...! :) su ana kadar problem cikarmadi demekki fazla bisiler karistirmamislar...

valla arkadaşlar bu geziye benide cağırdı ama hem rahatsız olduğumdan dolayı hemde cbf ile o yollarda gitmeye cesaret edemediğim için katılamadım ama resmileri görüncede içim gitti:)sizleri kutluyorum sizlerle berber cok yollar katedeceğiz gibi görünüyor:)

f650gs falan olsa altımda beraber gidelim diyeceğim de, sen benim yerime de gez bence :)

cbf gitmezmi sen nediyon yawww kros yaparım ben onla ayıp ettin valla.cbr la girdiğim yerlerin daha fotosunu çekemedim içim gitti ama inanın rahattı altı değme sorunu falan yaşamadım sadece düşünce ayağım grenajın altında kaldığı için çatladı napalım can saolsunn ,,

şimdi kamera çekimlerini izledim patlak lastih harunu görünce gülmekten kırıldım yaww ama muhteşem görüntüler var yakında verecez inşallahll..

koymayın bu resimleri :) motor krizim geliyor genee:queen: :queen: imdatttt:queen:

helal olsun arkadaşlar ne denir ki :) karların üstünde özellikle cbr125 in sahibi arkadaş iyi gitmiş. kazasız belasız sürüşler. gezileriniz her zaman devam etsin :cat:

AH BE LASTIK BU TABİ PATLICAK.. O KADAR yere girdik cıktık.. bide ben her gordugum yere giriom.. siz gibi nazık kullanamıorum motoru mueahehhahehahe

Hem kotumu oldu işte macera oldu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar