- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:bestmt: [ İZMİR ] 26 Kasım / Pazar günü Tüm MT İzmir üyesi dostlarla 9 Eylül Üniversitesi nde görevli olan (Speedy girl Şule) nickli Şule arkadaşımız ve Yavuz beyin yardım ve destekleri ile Kan bağışında bulunacağız..
Bu önemli ve kutsal görev için gerekli tüm bilgilendirmeyi şule arkadaşımız yapacak... Çarşamba günü bu konuyu da gündeme getireceğiz...
Yardım ve destekleri için şuleye ve kan bağışında bulunacak olan tüm MT izmir üyesi dostlara şimdiden teşekkürler...
Bu kampanya için buradan Manisa MT ye de çağrıda bulunalım Çarşamba günü toplantımıza katılacak olan MECİT kardeşimizle de bu konuyu görüşüp Manisa MT yi organize etmesi konusunda ricada bulunacağız
Haydi Bir hayat kurtarmak için herkes bu göreve soyunsun arkadaşlar...:rendeer:
Kan Bağışı Günü : 26 Kasım Pazar
Yer : 9 Eylül
Buluşma yeri:Balçova AGORA alışveriş merkezi (Balçova kavşağını geçince hemen solda ana cadde üzerinde kalıyor)
Buluşma saati: 13.00
Katılım Listesi
Egeknn
Tenten
Özer
Starwars
Tess
Karakız
Taner_k
Racing iski
Volkan çimen
Kamberhan
Gittardando
Offroad
Forrap
Mny46
uglychild
ironline + Başak
Ruzgar_bey
Bu önemli ve kutsal görev için gerekli tüm bilgilendirmeyi şule arkadaşımız yapacak... Çarşamba günü bu konuyu da gündeme getireceğiz...
Yardım ve destekleri için şuleye ve kan bağışında bulunacak olan tüm MT izmir üyesi dostlara şimdiden teşekkürler...
Bu kampanya için buradan Manisa MT ye de çağrıda bulunalım Çarşamba günü toplantımıza katılacak olan MECİT kardeşimizle de bu konuyu görüşüp Manisa MT yi organize etmesi konusunda ricada bulunacağız
Haydi Bir hayat kurtarmak için herkes bu göreve soyunsun arkadaşlar...:rendeer:
Kan Bağışı Günü : 26 Kasım Pazar
Yer : 9 Eylül
Buluşma yeri:Balçova AGORA alışveriş merkezi (Balçova kavşağını geçince hemen solda ana cadde üzerinde kalıyor)
Buluşma saati: 13.00
Katılım Listesi
Egeknn
Tenten
Özer
Starwars
Tess
Karakız
Taner_k
Racing iski
Volkan çimen
Kamberhan