Ya nasıl bir düşüncedir ucuz olsun iyi olsun . Elinizi vicdanınıza koyun ve kendi kendinize sorun 20 ytl'lik kask ile 200 ytl'lik kask bir midir . Ya da kendiniz buna inanıyor musunuz ?
Yok olmamasından daha iyidir falan yazmış bazı arkadaşlarımız . Zaten motoru kasksız süren bilinçsiz adamdır, kötü örnektir, eceline susamıştır
Biri de yazmış omuzumun üstüne düştüm kafam birkaç kere çarptı diye . Abicim kaç km hızla gidiyordun ki düşerken . Düşük hızda giderken düşersen seni 5 lt'lik pet şişeler de korur
Ülkemizde bu zihniyet olduğu sürece Çin malından arınamayız . Ucuz olsun kaliteli olsun ne de olsa öyle değil mi . Adamlar hondanın cbr modelini taklit etmişler hatta bazı üyeler alırım kaç para ne zaman geliyor demiş. İşte görünüşü güzel olmuş ya alın arkadaşlar alın . o model zaten burda 3000 ytl gibi bir fiyata satılır . Bir de racing görünümü güzel kaslı olmuş ya alın . Ben altımda hiçbir ulaşım aracım olmasa bile onu alacağıma yaya gitmeyi tercih ederim :farao: :farao: :farao:
arkadaşım ucuz olsun iyi olsun demek orta kaliteli demektir bana göre yani bu tanım safebet değil.
Ya nasıl bir düşüncedir ucuz olsun iyi olsun . Elinizi vicdanınıza koyun ve kendi kendinize sorun 20 ytl'lik kask ile 200 ytl'lik kask bir midir . Ya da kendiniz buna inanıyor musunuz ?
burda zaten çinmalı= japonmalı yada safebet=nolan diyen yok. bunun için vicdanımızı da dinlemenin gereği yok. direkt akla uymayan birşey bu.
Yok olmamasından daha iyidir falan yazmış bazı arkadaşlarımız . Zaten motoru kasksız süren bilinçsiz adamdır, kötü örnektir, eceline susamıştır
bu kategoriye girmemek için çin de olsa kask takıyorum.
Biri de yazmış omuzumun üstüne düştüm kafam birkaç kere çarptı diye . Abicim kaç km hızla gidiyordun ki düşerken . Düşük hızda giderken düşersen seni 5 lt'lik pet şişeler de korur
şöyle izah edeyim ön jantımı, amortisörümü yamultacak, farımı çamurluğumu grenajımı ve omzum kırılacak kadar hızlıydım. kullanırken kadrana pek bakmam ben ki zaten hız denemesi yapmıyordum. pet şişe konuzunda sana katılmıyorum. kask sadece plastikten mi ibarettir?
Ülkemizde bu zihniyet olduğu sürece Çin malından arınamayız . Ucuz olsun kaliteli olsun ne de olsa öyle değil mi . Adamlar hondanın cbr modelini taklit etmişler hatta bazı üyeler alırım kaç para ne zaman geliyor demiş. İşte görünüşü güzel olmuş ya alın arkadaşlar alın . o model zaten burda 3000 ytl gibi bir fiyata satılır . Bir de racing görünümü güzel kaslı olmuş ya alın . Ben altımda hiçbir ulaşım aracım olmasa bile onu alacağıma yaya gitmeyi tercih ederim :farao: :farao: :farao:
taklit motor konusunda haklısın alıpda onu hondaya biniyormuş gibi kasılan insanlar ondan 600 cc lik performans honda kalitesi bekleyen insanlar var bu yanlış. bende de çin malı motor var. ama ben yola çıkmadan önce sağına soluna bakıp gevşek vidaları düşmeden önce sıkacağımı biliyorum. taklidine 3000 ytl vermektense zaten biraz daha biriktirip 2. el gerçeğini alırdım eğer cbr isteseydim.
paramız az diye motora binemeyecek miyiz kardeşiiimmmm :queen:
nekadar para o kadar köfte...:bounce: