hani kış geldi ya belki dedim soğuklardan yapıo çünkü yazın böle birşey yoktu
sabahları illaki çalıştırıp 3-5 dakika beklemem gerekio
servise sordum normaldir dedi kışın soğuklardan yapar dedi servisin yalancısıyım valla
dogru bende 3 - 4 dakika bekliyince titreme ve ses yapmıyo asıl avrupa birliği normları için olan farların sürekli yanmasına bi çare bulmak lazım bi de dikkat etti isen 24 saat sonra immobilizer ledi yanıp sönmeyi brakıyo akü koruması adı altında.
haklısın farların sürekli yanık olması sorun. geçen hafta c.ertesi günü akşam motoru kapattım pazar sabah çalıştırmaya kalktık ıhhh yemedi akü bitmiş.Kullandığım mesafe kısa olduğu için motor çalıştıktan sonra akü kendini toparlayamıyormuş gene servisin yalancısıyım valla
12/9 yarı kuru akü var ben 12/12 kuru akü takmayı düşünüyorum epey bi faydası olacağı kesin
bende beldeyamanın orjinal aparatını taktırmıştım onun içinde 150 ytl ödedim çanta(42 lt. shad ) ile beraber 350ytl ye mal oldu.Zaten motor işine bulaştınmı herşeyi fahiş rakamlara alıyorsun.Bende şuan bir kanuni bayisinde çalışıyorum ordan biliyorum.
12/12 kuru akününde fiyatı 38 ytl zaten servisde akü yok dışardan sordum bosch marka.
Servis ışığından kasıt "OIL" yazısı ise, motoru çalıştırmadan anahtar açık pozisyondayken, ekranın yanındaki 2 tuşa 2 ila 5 sn. boyunca basılı tutun sönecek diyor kullanıcı el kitabında...
Benim de yandı 2 gün önce ama söndüremedim daha...saglam basamadim heralde :mrgreen: