[İstanbul - MT]

hakinen dostum aslında her bölgeye organizatörler koymak lasım belli başlı veya grup iinde bazı isimlemeler altında üyelere görev vermek lasım.mesela superevariders diye bi gruba daha üyeyim orada rider ismi altında bazı üyeler organizasyonları yapar hazırlıklarla uğraşır yani başkan olur.bizde öle şeyler yok 6 veya 7 kalem arkadaşımız var onlarda forumlarla uğraşıyor...asıl işleri organizasyon olması gerekirken...kendi nacizane fikrim bu.....

selam bende İSTANBUL gazi osman paşadan cihan bende aranızdayım. hani gezi buluşma yok muuu??

Ben Leventteyimmm. Ama haftasonu Bostancıdayım :mrgreen: Konser var :queen:

abi bura geberingen bi topic nabiz yoookk:pr: hadi hareketlendirelim burayi planlari yapin :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mecidiyeköy merkez burada..ama motor servis dışı maalesef :pr:

evet evet, ben de buradayım; fekat ne yazık ki aylardır forumda olmama rağmen ilk defa giriyorum İstanbul MT topiğine. Genelde ana sayfaya bir göz atar, hemen ardından da Keeway SL150 sayfasına geçerim. Neyse, burakoksuz'un önerisi güzel. Organizasyon yeteneği olan arkadaşlar bence ellerini taşın altına sokmalılar. Ben Esenkent'te oturuyorum. Bahçeşehir-Büyükçekmece-Avcılar-Küçükçekmece hattından arkadaşlarla bir toplantı yapalım derim. Zaten belli bölgelerdeniz. Otonomi gruplar olarak hücre hücre önce kendi bölgemizde organize olalım derim ben. Sonra bu sayfalardan haberleşip büyük İstanbul toplantısı/organizasyonu herneyse yaparız. GELENEKSEL 1. İSTANBUL MT KURULTAYI :mrgreen: ... hani fikirler?

hadi bakalım ozaman işe liste yapmakla başlayalım...

1- Olcay Akgül ( fear_factor ) / Bahçeşehir/Esenkent / 0538 598 29 36
2-
3-
4-
5-

1- Olcay Akgül ( fear_factor ) / Bahçeşehir/Esenkent / 0538 598 29 36
2- Selçuk Öz (roadcarver) / Küçükçekmece /
3- Tuğrul Kara (tuqruL) / Gaziosmanpaşa /

Hadi beyler.. Nerde koca İstanbul M.T. ?

Listeye devam hadi..:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar