Motoru park ettiği yerden yer değiştirilen sürücü, isyan etti

Bir keresinde acil bir telefon görüşmesi yapmak için motosikletten indim, kaldırım müsait olmasına rağmen araba gibi park ettim kenara, kaldırıma çıkmak istemedim. sonuçta bir taşıtım kaldırıma çıkmayayım kafası geldi. (herhalde haberler yüzünden galan o ara motorcuları yerden yere vuruyorlar). ben kaldırımda telefonla konuşurken bir tır dar olan yolda dönemedi. motosiklete çarpmayı göze alarak manevra yaptı. topcase çarptı sıyırdı. döndü gitti. Motosiklet kesinlikle bir taşıt olarak görülmüyor. park alanında göze batıyor, yeri değiştiriliyor, Park ederken "az şöle kenera al" diyen çok adam gördüm. Gerekli park alanı yaratılmadan kesilen cezalarıda yanlış.

Motosikleti
CBF 1000
Ah ulan kamyoncu ahhh .. O kadar uğraştığın, prodüksiyonlu güzel bir iş çıkardın, g@ylerle ve ineklerle cebelleştin, gezi videon 3 gün konuşuldu, unutuldu gitti. Bir de şuraya bak. Millet sırf dedikodu ihtiyacını karşılamak için 2025 Nisan ayındaki konuyu hortlatmış.

Sana dedim kamyoncu, sana dedim. "Altını kuyumcuya götür" dedim, dinlemedin.

Toplumsal konuları konuşmak "bizim toplumumuz şöyle, kültürümüz böyle, insanımız öyle" demek boş laftır(.)

Soru; Yere neden sigara atıyor aaabi bu insanlar? Hangi çağdayız aaaabi!
Cevap; Çünkü gerekli denetim ve ceza uygulanmıyor.

Soru; İnsanlar sokaklarda ya da evlerinde neden gürültü yapıyor aaaaabi? Hangi çağdayız aaaabi!

Soru; Trafikte neden zorbalık yapılıyor aaaabi, motor niye taşıt değil aaaabi?

Kısacası sorunun kaynağı zaten belli. İnsanları topluma karşı eğitecek olan DEVLET yapısıdır. Bizler, alt tarafı düşünen hayvanlarız ancak ceza, korku ve negatif belirsizlik ile eğitilebiliriz. Belirli yaşa gelip "ben kendimi eğittim aaabi" diyen adam da böyle eğitildi, haberi yok. Çocukken ses yaptın, bir şeyleri kırdın yedin tokadı ya da azarı, akıllandın bre iblis. Bu sistem asla değişmez. DEVLET BABA olacak, bizler de çocukları. En ufak hatamızda yapıştıracak cezayı. Bu iş ancak böyle rayına oturur.

Türkiye gereksiz özgür bir ülke, gereksiz derecede serbest bir ülke.

Birisinin işi-parası-çevresi hiç önemli değildir. Bir adam sokağa tükürünce, çöp atınca ceza yemiyorsa eninde sonunda sokağa tükürür ya da çöp atar ve emin olun bunun asıl suçlusu o adam değil.

Sonuç; Bizler, oturduğu apartmanı berbat yapan müteahhite bir şey söyleyemeyen, hakkını arayamayan ancak yan komşusuna "sizin evden çok ses geliyor, biraz yavaş mı yürüseniz" diyen, hırsını dişini geçirebileceği yere yönelten tuhaf ve zavallı yaratıklarız. Asıl sorunu ya bilmiyoruz ya asıl sorumluya kafa tutacak maaaabadımız yok. E mabadın yoksa da çekeceksin bu çileyi gözüm. Köleler önce köle olduklarını fark etsinler.

Ciao

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar