Bu doğru olabilir hocam , ben motosikletimi 4 bin kilometrede 2. el aldım, her ne kadar yeni olsa da belki de zincire bakmamışlardır ,bu sebepten o konuya pek takılmıyorum fakat canımı sıkan başka bir şey var.
Suzuki bana bu motosikleti satıyor, peki ben neden aksesuar için diğer markalardan sipariş vermek zorunda kalayım? Neden internet başında araştırma yapayım ,sağı solu arayayım ,sattığın ürünün arkasında durmak bu kadar zor mu?
Motosikletler
Bir distribütör sipariş verdiğinde, toptan alım avantajı olduğundan ,benim 50 euro para verdiğim ürünü aynı üreticiden 10-20 euro maliyetle temin edebilir , çok daha düşük kargo bedeli öder , ithalat yaptığı için giderlerini işletme gideri olarak kullanabilir , ödediği kdv'yi muhasebede indirim konusu yapabilir , gümrük işlemlerini daha profesyonel şekilde yönetir . Distribütör'ün bu kadar avantajı varken neden ben müşteri olarak parça kovalayıp bir de üstüne dünyanın masrafını edeyim ?
Hadi diyelim ki fazla motosiklet satmadıkları ithalatı belli bir dengede tutmak istiyorlar , tank pad yok yahu , böyle bir şey olabilir mi? Avuç içi kadar yapışkanlı plastik malzeme , dünyanın parasını isteyip neredeyse otomobil fiyatına motosiklet satıyorsun, insan utanır da şu parçayı getirtip motosikletin yanında promosyon olarak hediye eder.
Açın bakın interneti ,suzuki gsx 8r tankpad yazın ,yok ,Türkiye'de bulunmuyor .
Aslında konu tankpad de değil , sağlıklı sebep sonuç ilişkisi kurabilen her insan şu soruyu sorar ; '' gerçek maliyeti 100 lirayı bulmayan plastik aksesuarda bile sorun yaşanıyorsa ,ileride ciddi bir yedek parça veya aksesuar ihtiyacı doğduğunda neler yaşarım ? '' İşte o 100 liralık aksesuar ,koskoca bir firmanın itibarını böyle bitirir .
Motosikletimi çok seviyorum ve iyi ki almışım bu başka bir konu, fakat böyle pazarcı zihniyetiyle distribütörlük yapılmaz , bu hem Suzuki için ,hem de markayı seven bizler için büyük sıkıntı ,dilerim bu sorunları en kısa süre içerisinde çözerler.