MotorsikletNet ADV - ST'sini Seçiyor (1000cc Altı)

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
ömür boyu tek bi motosiklete binecek olsam kesinlikle yine tuareg alırım 😁 commuter olarak da enduro olarak da touring olarak da kullanabiliyorum gazlamaya da geliyor az yaktırmaya da geliyor mis
arazi niyetim olmasaydı f900gs adv veya tracer 9 alabilirdim
hem arazi hem commuter gibi kullanma niyetim olmasaydı da sadece motosiklet sürmek için kullanacak olsaydım kesinlikle v2s
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

15-18 arası o gün bile eskiyken bugün daha da eski geliyor bi de o modellerini pahalıya satıyorlar 2015lere söyleyecek lafım yok parasına göre çok güzel motorlar da sonrasının fiyatına 2020 sonrası multistradalar var
Yıl olarak eskiler tabi ancak malzeme kalitesi o kadar iyi ki ve iyi bakılmışsa gören 2020 ve üzeri zannediyor. Multiler güzel yakışıklı motorlar ama desmo konusu, alt devirlerin isteksizliği, titreşim ve konfor konusunda biraz geride kalıyorlar. Yenileri ise çok para.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Abi yinede 12.000 ve 15.000 kilometre çok uzun. Trafik gibi unsurları sayarsak çok ciddi yoruluyor makinalar.
Bence de uzun, özellikle 15.000km. 10.000 karar olabilir... Benim Puretech 1.2L arabanın da 15.000'de bir ama ben senesi bile dolmadan 10.000'de bakıma sokuyorum. Malum iyi bakmak gereken motorlar onlar.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
güzel yazmışsın hocam peki sence tarafsız olmak gerekirse vfr 800 cr X mi yoksa tiger mı ikisi de beğendiklerimden
Vfr 800 CrosrunnerX de radarımda olan bir motosikletti. Üç aşağı beş yukarı aynı paralara alınabiliyordu. Asfalttan çıkılmayacaksa güzel motor. Ben sürüş amacıma tam uymadığı için ve fazla ağırlığı ile yakıt tüketiminden ötürü vazgeçmiştim.

Motosikleti
Ns200 15"
Bence de uzun, özellikle 15.000km. 10.000 karar olabilir... Benim Puretech 1.2L arabanın da 15.000'de bir ama ben senesi bile dolmadan 10.000'de bakıma sokuyorum. Malum iyi bakmak gereken motorlar onlar.
Abi eğer üst devirlerde kullanıyorsak 10.000 bile çok bence, neredeyse 1 depo akaryakıt maliyeti olan yağ bakımını erken yapmak her daim faydalı olacaktır.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Yıl olarak eskiler tabi ancak malzeme kalitesi o kadar iyi ki ve iyi bakılmışsa gören 2020 ve üzeri zannediyor. Multiler güzel yakışıklı motorlar ama desmo konusu, alt devirlerin isteksizliği, titreşim ve konfor konusunda biraz geride kalıyorlar. Yenileri ise çok para.
keşke 2015de farı ve göstergeyi değiştirselermiş 2000lerin motoru gibi gözüküyorlar

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
15W50 kullanıyorlar, 1 sene içinde değişecekse olur bence ya.
Ben de bir iki yetkili ve etkili servise sorduğumda Ducati ve Triumph için Shell 15w50 ya da eşdeğer bir yağ kullanmamı söylediler. Geçen sene Liqui Moly Street 15w50 yarı sentetik kullandım. Bu sene kitabına uyup Castrol Power Ultimate tam sentetik10w50'ye döndüm😬

keşke 2015de farı ve göstergeyi değiştirselermiş 2000lerin motoru gibi gözüküyorlar
Ben seviyorum yav pörtlek gözlerini ve yarı retro göstergelerini. Ayrıca tek far kısa, tek far uzun değilde ikisi birden kısa ikisi birden uzun yanması da hoşuma gidiyor. Tabi zevkler ve renkler meselesi bu işler😊

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Sen hakikaten tam tokatlık, dayaklık, işkence etmelik genç irisisin. Nesini beğenmiyorsun len yarı dijital, yarı analog göstergenin? ve çift farın?
v stromun tasarımını seven adamlarla tasarım tartışmayacağam
sddefault.jpg

bune len böyle 2018 model motorda böyle gösterge olur mu 2003 model gsxr göstergesi gibi tövbe estagfurullah

Motosikleti
Dominar 250
Vfr 800 CrosrunnerX de radarımda olan bir motosikletti. Üç aşağı beş yukarı aynı paralara alınabiliyordu. Asfalttan çıkılmayacaksa güzel motor. Ben sürüş amacıma tam uymadığı için ve fazla ağırlığı ile yakıt tüketiminden ötürü vazgeçmiştim.
ekstra şehir içi geriyor beni tigerin şehir içi nasıl

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
ekstra şehir içi geriyor beni tigerin şehir içi nasıl
Pek şehir içi ve dur kalk sürmeyi sevmem sürmem de. Nadiren şehir geçişlerinde trafikte kaldığımda bir sorun yaşamıyorum. Ama ara dere motoru değil bu makinalar. 3-4 silindir motorlar alev🔥 atıyor şehir içinde.

Niye ömür boyu bir motor sürüyorum?
Fakirlikten bizimkisi😀

Motosikleti
Suzuki V-Strom 650 XT A L7, 2023
Suzuki listede değilse, tam paket Tiger 900 yada F850 alır, ömür boyu binerdim.

Ve evet, VStrom 650 XT sahibiyim...

He, yapar mıyım, muhtemelen yapmam. Suzuki'cim her işimi görüyor zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar