Egzoz cezası yedim yedi eminden motoru nasıl çıkarırım?

Motosikleti
KTM Duke 125
Bugün egzozdan ceza yedim yazan polis 1 ay çıkaramazsın otoparktan dedi motoruda işimde kullanıyorum çıkarmam gerek egzozu düzeltip yedi eminde taksam motoru çıkarabilirmiyşm eskiden öyle oluyordu

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun, bu da size ders olsun. Gemini şunları söylüyor;

Egzoz modifikasyonu (abartı egzoz) veya mevzuata aykırı sistemler sebebiyle aracınız trafikten men edildiyse, aracınız çekici ile yediemin otoparkına çekilir. Aracınızı otoparktan çıkarmak ve trafikten men cezasını kaldırmak için 30 günlük zorunlu men süresini beklemeniz gerekir.
Meni kaldırmak için sırasıyla şu adımları izlemelisiniz:
  1. Cezayı Ödeyin: Kesilen idari para cezasını (2026 yılı için abartı egzoz cezası 11.629 TL'dir) indirimden faydalanmak için erken ödeyebilirsiniz.
  2. Egzozu Orijinal Hale Getirin: Araçtaki mevzuata aykırı, sökülmüş veya değiştirilmiş egzoz sistemini standart fabrika ayarlarına döndürün.
  3. Tespit (Muayene) Yaptırın: Orijinal parçayı taktırdıktan sonra aracın mevzuata uygunluğunu tespit ettirmek için bir TÜVTÜRK istasyonunda "Egzoz Tespit Muayenesi" yaptırmanız gerekir.
  4. Trafik Şubesine Başvurun: TÜVTÜRK'ten aldığınız uygunluk belgesi, ceza makbuzu, ruhsat ve kimliğinizle birlikte size en yakın Trafik Tescil Şube Müdürlüğü'ne giderek aracınızın sistemdeki "trafikten men" şerhini kaldırtın.
  5. Otoparktan Çıkarın: Trafik şubesinden aldığınız menin kaldırıldığına dair belge ve otopark ücretini ödeyerek yedieminden aracınızı teslim alın.
Ayrıca, 30 günlük men süresi dolsa bile yukarıdaki işlemler (orijinal egzoz takımı + TÜVTÜRK onayı + trafik şube onayı) tamamlanmadan aracın otoparktan çıkarılamayacağını ve trafiğe tekrar çıkamayacağını unutmayın.

Motosikleti
KTM Duke 125
Kardesim eksik eksik yazmayin su yorumlari... Neyi gosteriyorsun iste onu soylemis. Tovbeeee... :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
Ben egzoz ve aynadan ceza yedim bana trafik polisi şubeye gelip aynan ve egzozunu göstericeksşn fotoğraf video cekicez kaldırcaz meni dedi

Daracık eşofman altı ✅
AGV K1S ✅
Bilekli nayki ayakkabı ve beyaz çorap ✅
Şişme parlak mont ✅✅✅
125'lik motura egzoz takma sığırlığı ✅✅
Eldivensiz, parmaklar fren ve debriyajda sürüş ✅✅

Baya komple bi çar, +7 chitin armorlu Ardream çarı gibi, krowazlı pk çarı gibi... Helal lan.

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
Daracık eşofman altı ✅
AGV K1S ✅
Bilekli nayki ayakkabı ve beyaz çorap ✅
Şişme parlak mont ✅✅✅
125'lik motura egzoz takma sığırlığı ✅✅
Eldivensiz, parmaklar fren ve debriyajda sürüş ✅✅

Baya komple bi çar, +7 chitin armorlu Ardream çarı gibi, krowazlı pk çarı gibi... Helal lan.
iyide bu arkadaşın pvp de alması lazım degil mi?
seti bayağı iyi 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar