30 günlük süre dolduktan sonra polisin vereceği kağıt ile motoru sürmeden bir başka araç üstünde eksikliklerini/fazlalıklarını giderip muayeneye öyle götüreceksiniz.Otoparktaki aracı nasıl muayeneye sokacağız? (Öğrenmek için sordum )
Motorsikletlerde muayene istrmiyorlarOtoparktaki aracı nasıl muayeneye sokacağız? (Öğrenmek için sordum )
Ne istiyorlar ?Motorsikletlerde muayene istrmiyorlar
Trafik şubeye gidip bir trafik polisine gösteriyorsunNe istiyorlar ?
Kardesim eksik eksik yazmayin su yorumlari... Neyi gosteriyorsun iste onu soylemis. Tovbeeee...Trafik şubeye gidip bir trafik polisine gösteriyorsun
sende ışıgı gördüm ben kurduğun cümlesiz kelimelerin iyiOtoparktaki aracı nasıl muayeneye sokacağız? (Öğrenmek için sordum )
Ben egzoz ve aynadan ceza yedim bana trafik polisi şubeye gelip aynan ve egzozunu göstericeksşn fotoğraf video cekicez kaldırcaz meni dediKardesim eksik eksik yazmayin su yorumlari... Neyi gosteriyorsun iste onu soylemis. Tovbeeee...![]()
Peki ne yaptın kardeşim var mı güncel bir haberin ?Ben egzoz ve aynadan ceza yedim bana trafik polisi şubeye gelip aynan ve egzozunu göstericeksşn fotoğraf video cekicez kaldırcaz meni dedi
Motor şu an otoparkta 28 günü kaldı onu bekliyorum bitince dediklerimi yapıcamPeki ne yaptın kardeşim var mı güncel bir haberin ?
Vaktinde (knight online'ın ilk çıktığı zamanlar) elixir staff'ın tipi güzel diye downgrade edip (level yetmiyordu) kullanmışlığım vardı. Hey gidi hey.Baya komple bi çar, +7 chitin armorlu Ardream çarı gibi, krowazlı pk çarı gibi... Helal lan.
iyide bu arkadaşın pvp de alması lazım degil mi?Daracık eşofman altı
AGV K1S
Bilekli nayki ayakkabı ve beyaz çorap
Şişme parlak mont
125'lik motura egzoz takma sığırlığı
Eldivensiz, parmaklar fren ve debriyajda sürüş
Baya komple bi çar, +7 chitin armorlu Ardream çarı gibi, krowazlı pk çarı gibi... Helal lan.