İstanbul-marakeş motosiklet turumun videosu hazırdır iyi seyirler

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Videoyu buradan paylaştığın ve buradan izlediğimiz için like basamıyoruz. Like için ayrı sekmede Youtube sayfasına gitmemiz gerekiyor. Bence bu tembellik nedeniyledir.

• Haha
Tepkiler: Ged

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Beğeni attım, videoyuda izleyeceğim. Henüz izlemedim ama yorumlara bakarak diyorum ki; Helal olsun Kamyoncu Bey. Bol bol tajin yiyin Fas'ta.

Geçen hafta japonyadaydım, Yer gök suzukiydi arada kawasakiydi bu arada. Muzo kızacak şimdi ama hondanın anavatanında hondanın otomobilinden, motorundan çok farklı markalar gördüm hatta otomobil olarak Honda'dan çok Bmw Porsche gördüm. En çok Toyota tabii. Kuryelerde 3 tekerlekli honda scooterlar vardı gerçi. Tokyodaydım, motosiklet pek görmedim desem yeridir. Sadece bir kişide kuryede (evet kuryeydi) NC750X gördüm. Gerisi Suzuki. 2. sırada da Kawasaki.

Bu kadar japona doyduktan sonra V-Strom artık bende özel bir yere sahip.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Benim video izlemediğimi herkes biliyordur zaten. sırf like butonuna tıklamak için "watch on yutube" butonuna tıklayıp açtım. kanala zaten aboneyim.

Motosikleti
SYM Wolf SB 250 NI RKS Freccia 150
çekim kurgu efsane kaliteli olmuş. youtube'dan yarısını izledim likeımı attım. diğer yarısını akşam yemeğinde bitiricem :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
İzlemesende olur ben varım :))) v strom var muzo yok
işte sırf vstrom var diye bile izlenir ama bu aralar star trek dizisi bile izleyemiyorum, düşün yani her bölümünü en az 5-6 kez izlemişimdir ama son zamanlarda kafam dolu pek video izleyemiyorum. aşam iş bitip bir bira açınca da kapalı tv karşısında kitap okuyorum. Bütün gün ekrana bakmanın yorgunluğu sanırım.

Son düzenleme:
Motosikleti
1250 trofi
like sonrasi alta bir de yorum vs bisey yazin, hani diyor ya nuri, bir nokta bir virgul bir etkilesim olsun yani.. hadi hayirlisi, ben gerekli yorumu yaptim zaten bir de burdan tekrarlamayim...

Motosikleti
CBF 1000
Adamlık görün hatt muzo olsa birde laf sokartı buraya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Thumonail yapamıyorun adam gibi click almak iöin götmğ açmak lazım illa ya
Adamı çağırıyorsunuz, sonra da "neden geldi" diyorsunuz. Muzo, Beetlejuice gibidir, 3 defa çağırırsanız, bir anda yanınızda belirir. Şu an buralarda bir yerlerde olduğuna eminim ancak büyük yemin ettiği için kendini açığa çıkaracağını sanmıyorum.

Paylaşımın için tebrikler. Maalesef bu harika paylaşımın, forumun saçma sapan ve dedikodu içerikli konularında yok olup gidecektir. Bu da sana umarım bir aydınlatma yaşatır. Bir dahaki sefere altınını kuyumcuya götürürsün. Hurdacı ne anlasın senin altınından?

Ha diğer seçenek de "çeteye üye olacaksın" ki biraz önce çıksın başlıkların. Görüyor musun hayatın dengeleri ne kadar da acımasız! Zamanında ardına tekme yemiş, burada rezil olmuş, kafasına odun ile vurulup bayıltılmış tipler bile, çeteye üye olunca; bir anda saygınlık kazandı, geçmişi herkes unuttu. Hayat böyle işte. Burada ucuz felsefe yapmak moda olduğu için felsefe yapıyorum biraz, idare et.

Özet; Yeteneğinin boşa gitmesini istemiyorsan ya şu altınını kuyumcuya götür ya da çeteye üye ol.

"Make your choice."

+R.I.P. Beetlejuice Muzo.

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Adamlık görün...

Eyvallah.

@kamyoncumemo Seviyeyi bambaşka bir noktaya taşımışsın. Hem çekimler (dron çekimlerin ayrıca harika) hem gezi hem de anlatım çok güzel olmuş. Shad ın fabrikasına ulaşıp yaptırabilmen de çok iyiymiş. Şu tarlaların arasındaki (sürdüğüm en güzel manzara dediğin) çekimler falan gerçekten de harika. Eleştirebileceğim tek nokta olabilir; konuşmalar arasındaki müziğin sesi biraz yüksek kalıyor, sesi açıp kısmak zorunda kalabiliyoruz. Rock müzik elbette çok güzel ama bazı manzaralara, drone çekimlerine falan daha sakin bir müzik daha güzel gidebilir. Ama bu bir tercih elbette, böyle olmak zorunda değil.

Kimseye her hangi bir konuda cevap vermeye ihtiyacın da yok bu arada. Yaptıkların ortada; merak eden açsın izlesin. Orada pek çok yanıt var zaten.

Eline sağlık tekrar. Oyuncak projesinde görüşemedik ama görüşmek kısmet olursa dinlemek isterim detayları.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
... Eleştirebileceğim tek nokta olabilir; konuşmalar arasındaki müziğin sesi biraz yüksek kalıyor, sesi açıp kısmak zorunda kalabiliyoruz. Rock müzik elbette çok güzel ama bazı manzaralara, drone çekimlerine falan daha sakin bir müzik daha güzel gidebilir. ...
Müzik konusunda bir ekleme; "Valencia İspanya'dayken neden Meksika müziği?" diye sorayım dedim. :D (Müzik konusunda en dikkatimi çeken o olmuştu seyrettiğimde...)

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Müzik konusunda bir ekleme; "Valencia İspanya'dayken neden Meksika müziği?" diye sorayım dedim. :D (Müzik konusunda en dikkatimi çeken o olmuştu seyrettiğimde...)
Açıkçası o kısmına dikkat etmedim. Müzik ile görsel arasında bir bağ olabilir elbette olursa güzel de olur ama şart olmayabilir. Dikkat çekmek istediğim kısım izlenebilirlik bağlamında aslında. Yoksa instagram storylerimde bile bir bağ kurabildiğim müzikler eklemeye çalışıyorum.

Motosikleti
Honda Hornet 500
Şans eseri bir shorts videosunun altında yorumunuzu gördüm geçmiş zamanlarda tracer9 ile şase kırma sorunu mu yaşadınız ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar