- Motosikleti
- cbf 150
- Konu Yazar
2. part marakeş-Botswana 3 hafta sonra sizlerle.
Gayler, yılanlar çiyanlar martılar herşey var herşey
Çok güzel video kamyoncu. İngilizcenede hayran olmamak mümkün değil.....
Çok güzel video olmuş eline sağlık . Yaşadığınız kazayı çok ucuz atlatmışsınız geçmiş olsun
yarım izledim.. öğleden sonra baştan açıcam.
bu videodan sonra, kamyoncu.."beklenendir"
alkış![]()
V stromu unutma başka hiçbir motor bunu yapamazdı v strom sanki bir motor değil bir mucize. Bunu yapan japon her ne kadar estetikden anlamasada yapmış abiHelal be Memo motorla gezi ve forumda paylaşım standardını arşa çıkardın.
Yok yahu 800'lerin tipi fena değil, ben de kötü bulmuyorum.V stromu unutma başka hiçbir motor bunu yapamazdı v strom sanki bir motor değil bir mucize. Bunu yapan japon her ne kadar estetikden anlamasada yapmış abi
V stromu unutma başka hiçbir motor bunu yapamazdı v strom sanki bir motor değil bir mucize. Bunu yapan japon her ne kadar estetikden anlamasadaHelal be Memo motorla gezi ve forumda paylaşım standardını arşa çıkardın.
aa merhaba nasıldı geziniz? Ben italyayı dolaştıktan sonra romaya yakın limandan ispanyaya geçtim ordanda gilbaltara geçtimSelamlar, video gayet akıcı ve belgesel tadında olmuş.
Aynı gemide yolculuk yaptık bu arada sonradan hatırladım sizi, feribot sabah Brindisi limana yaklaşırken güvertede sohbet etmiştik.
Siz Pompeide konaklayıp ertesi gün Sorrento-Positano-Amalfi rotasını yapıp tekrar yukarı mı çıktınız Napoli üzerinden?
Muzoya nasip olmaz o afrika tweenciÇok güzel bir rota, mekânlar ve manzaralar. Böyle bir gezi yapmak isteyen herkese nasip olur inşallah.
Güzel geçti, Amalfi Coast gerçekten büyüleyici güzellikte bir bölge. Napoli-Roma-Siena-Pisa-Floransa-Venedik-Hırvatistan yapıp Balkanlar üzerinden tekrar dönüş yaptım ben.aa merhaba nasıldı geziniz? Ben italyayı dolaştıktan sonra romaya yakın limandan ispanyaya geçtim ordanda gilbaltara geçtim
ben abone oldum reis müsait bir zamanda bişeyler yerken izleyeceğim. foruma iş yerinden giriyorum yt yok .yiğenler ben sizler için geziyorum, da hiçbirinizden bir like bir subscipe bir para verim yok. hep böyle ooo çok güzel olmuş
uılen sizin için geziyorum yılanlar çiyanlar gayler afrikalı yamyamlar peşimde şu hale bak ahh muzo ahh
adam görün adam bu arada sormak lazım onca video attık ne abone olmadım paralı sanki bir tuşa basacagınızben abone oldum reis müsait bir zamanda bişeyler yerken izleyeceğim. foruma iş yerinden giriyorum yt yok .
Valla ben aboneyim. Ama doğrudur, kanalın abone sayısı çok azadam görün adam bu arada sormak lazım onca video attık ne abone olmadım paralı sanki bir tuşa basacagınız