Sport Touring motor tavsiyesi

Motosikleti
Nk250
Merhabalar,

İlk motorum nk250 ve 12k km'yi devirdim, hem işe gidip gelirken hem uzun gezi ve kampta konforlu kullanmak maksatlı model yükseltmek istiyorum bütçem 400-500k aralığında buna uygun olarakta aklımda tracer700/tracer900 modeli var. İlanlara baktığımda 2015-2016-2017 yıllarından bütçeme uygun modeller görüyorum ancak kullanma fırsatım olmadığından çekincelerim var bu konuda bu modeller hakkında tecrübelerinizi aktarabilir misiniz? Nk kullanıcısı olarak bir çok kronik sorunla boğuşuyorum bu yüzden kafamın rahat olabileceği bir motor seçmek istiyorum y

Motosikleti
Nk250
Başkan o bana çok hitap etmiyor biraz daha sport touring istiyorum bu bütçe aralığında kmleri çok yüksek zaten onların
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

v storm 800 de al hem modelli hem az km seçeneklerin içinde en mantıklısı
En düşüğü 550 şuan ona bütçe yetmiyor..

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Cok yanasan olmuyor ama sport-touring'de Tiger Sport 660'in ikinci elleri o fiyatlarda var. Tracer 7/700 ile karsilastirinca model olarak cok daha yeni ve km olarak da cok daha dusuk motorlari bulabilirsiniz. Kendim 10k km'dir 25 modeli ile gayet memnun ve mutluyum.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
1 ay kadar once belirttigin aralikta tiger sport 660 aldim. 20bin km alti olanlari ortalama 450bine bulabilirsin.
1000 kmyi gectim ben tiger sport 660 ile. Gayet keyifli, gaz acinca cok guzel bir hizlanmasi var.
Bir tanidigim da bana sordu, o da 2026 model sifir aldi, gecen gun yazdi cok keyifliymis diye.
Yakit ortalamasi, sehir ici+arada gazlama ile 5,2. Uzun yolda 4,9u rahat gorur.

Motosikleti
Honda CBR500R
O fiyatlarda Multistrada 950 ve 950S’ler var. Desmosuzlar biraz daha uygun. Mantıklı olur mu bilemem, yakın zamanda ben de düşünüyorum şöyle bir sport touring.

Motosikleti
Nk250
Cok yanasan olmuyor ama sport-touring'de Tiger Sport 660'in ikinci elleri o fiyatlarda var. Tracer 7/700 ile karsilastirinca model olarak cok daha yeni ve km olarak da cok daha dusuk motorlari bulabilirsiniz. Kendim 10k km'dir 25 modeli ile gayet memnun ve mutluyum.
Teşekkür ederim tavsiye için gerçekten güzel motor hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. Siz söyledikten sonra baktım benim içinde çok makul bir alternatif. bakım maliyetleriniz yüksek mi parça servis vs. kronik sorunlar yaşıyormusunuz

1 ay kadar once belirttigin aralikta tiger sport 660 aldim. 20bin km alti olanlari ortalama 450bine bulabilirsin.
1000 kmyi gectim ben tiger sport 660 ile. Gayet keyifli, gaz acinca cok guzel bir hizlanmasi var.
Bir tanidigim da bana sordu, o da 2026 model sifir aldi, gecen gun yazdi cok keyifliymis diye.
Başkan hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin ceyhunsende aynı öneriyi yaptı şuanda araştırıyorum km olarak tecrübeniz az ama farkettiğiniz kronik bir problem veya olumsuzluk varmıdır

Motosikleti
Teşekkür ederim tavsiye için gerçekten güzel motor hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin. Siz söyledikten sonra baktım benim içinde çok makul bir alternatif. bakım maliyetleriniz yüksek mi parça servis vs. kronik sorunlar yaşıyormusunuz
Rödaja geçen kasım 6k TL ödedim. Kaza sonrası yurt dışından parça sipariş ettik ve 2 ay sonra parçalar geldi (bugün 🙂). 15k bakımı tahminimce en az 10k TL tutacak. 40 bin kilometrelerdeki en en ağır bakımlar (her şey değişirse) 30-40 bin TL'lere denk düşebiliyor diye duydum. Yedek parçaları alternatifi olan Tracer'dan pahalı. Ancak ben kaza geçirdim diye siz de kaza geçirip parça bekleyecek değilsiniz tabi. Ben de motorsuz kalmadım bu süreçte bu arada, motor yürür halde kozmetik hasarlı olarak kullandım.

10 yaşındaki motora binmektense böyle bir şeye binmek hem daha zevkli hem de daha mantıklı geliyor bana. Tracer'da da benzer durumlarda hayat güllük gülistanlık olmuyor diye biliyorum. Ancak burada %20 civarı ekstra bir para çıkabiliyor cepten. Bakımlar da Tracer'dan pahalı duruyor ama Tracer 3 kez bakıma girerken bunun 2 kez bakıma girdiğini de unutmamak lazım.

Motosikleti
Nk250
O fiyatlarda Multistrada 950 ve 950S’ler var. Desmosuzlar biraz daha uygun. Mantıklı olur mu bilemem, yakın zamanda ben de düşünüyorum şöyle bir sport touring.
Desmo muhabbetini hiç bilmiyordum başkan bir bakayım dedim ama baya tuzluymuş :) istanbula yakınım ama o işi burada yapacak usta var mıdır inan bazı ustalara maruz kaldıktan sonra kestiremiyorumm😄

Motosikleti
Siz almadan önce konuşmuştuk sanırım motorla alakalı. Hayırlı olsun size de, kazasız belasız

• Beğen
Tepkiler: Ged

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Desmo muhabbetini hiç bilmiyordum başkan bir bakayım dedim ama baya tuzluymuş :) istanbula yakınım ama o işi burada yapacak usta var mıdır inan bazı ustalara maruz kaldıktan sonra kestiremiyorumm😄
Istanbulda degilsen desmo gerektiren motosiklete bulasma hic.
Tigerda sorun yok. Ben forzadan gextigim hala alisma.evresindeyim. biraz titriyor gibi geldi ama korlastaki cocuklar normal titremesi diyorlar.
BIr de eger 2023 ve oncesi alacaksan sasi numarasindan recall var mi kontrol et. Ucretsiz olarak map hortumunu degisiyorlar eger varsa.

Siz almadan önce konuşmuştuk sanırım motorla alakalı. Hayırlı olsun size de, kazasız belasız
Tesekkurler. Guzel motosiklet ben sevdim. Ufak tefek bisileri var ikinci el oldugu icin ama hallediyorum.

Bu arada 250nkdan sonra bir anda 80 beygire cikmak istemezsen her ne kadar naked/scrambler karisimi da olsa husqvarna svartpilen 401 var, ikinci elde 10bin km alti olanlarini 300bin tl civarina bulabilirsin.

Son düzenleme:
Merhabalar,

İlk motorum nk250 ve 12k km'yi devirdim, hem işe gidip gelirken hem uzun gezi ve kampta konforlu kullanmak maksatlı model yükseltmek istiyorum bütçem 400-500k aralığında buna uygun olarakta aklımda tracer700/tracer900 modeli var. İlanlara baktığımda 2015-2016-2017 yıllarından bütçeme uygun modeller görüyorum ancak kullanma fırsatım olmadığından çekincelerim var bu konuda bu modeller hakkında tecrübelerinizi aktarabilir misiniz? Nk kullanıcısı olarak bir çok kronik sorunla boğuşuyorum bu yüzden kafamın rahat olabileceği bir motor seçmek istiyorum y
NK250'den sonra araya bir geçiş motosikleti koymak güzel olabilir ama kendinizi geliştirerek sürdüyseniz kendinizi tanıyorsanız ve ben eğitim alırım diyorsanız Tiger660 veya Tracer7 alabilirsiniz . Triumph'un servisi sanırım Sakarya'da yok ve böyle yerlerde servis olmadığından sıkıntıya girebilirsin onun dışında Tracer'dan daha güzel özelliklerle donatılmış ve 3 silindirli bir motosiklet her konuda Tracer'dan daha çok tatmin eder. Değer kaybı yaşatabilir ama emin olun Tracer veya MT07 serilerinin piyasası çok garip ondan dolayı şuan hepsi aynı benim gözümde.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
İkinci el piyasası kaput, (çok kısıtlı birkaç marka/model hariç) ne alırsanız alın ölü fiyatı dışında satamayacaksınız. O sebeple, sonra başka bir şeye kullanmanız gerekmeyecek kadar bir tutar ile gönlünüzde ne varsa ve ne kullanmak istiyorsanız onu alın.

Motosikleti
R12 nineT 2024
nk250'den sonra tracer serisi seni fazlasıyla memnun eder bence 😄 kafam rahat olsun diyorsan temiz bakılmış bir tracer 700'e öncelik verirdim. hem uzun yol hem günlük kullanım için çok dengeli, bakım maliyeti de 900'e göre daha makul. 2015-2017 olması çok önemli değil, önemli olan motorun geçmişi ve ne kadar düzgün kullanıldığı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar