Sport Touring motor tavsiyesi

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ne kadar sport touring?

Nc 750 de sport touring, tracer 9 da, sx1000r da.
Ooo, NC750 sport touring değil yahu; maxi-commuter veya aventure-commuter falan diyebiliriz. NC aslında adı gibi (N)ew (C)oncept; başka sınıflandırmalara girmiyor, kendi klasmanının motosikleti, özel bir motosiklet. :D

Ooo, NC750 sport touring değil yahu; maxi-commuter veya aventure-commuter falan diyebiliriz. NC aslında adı gibi (N)ew (C)oncept; başka sınıflandırmalara girmiyor, kendi klasmanının motosikleti, özel bir motosiklet. :D
Ben Kendi Nc 750x im için şunu söyleyebilirim. Selesi çok sert. 2 saat yol gittikten sonra her 30 dakikada bir durma ihtiyacı hissediyorum. Deposu da yolcu selesinin altında. Benzin alırken veya arkada çanta varken zorluyor. BU saydıklarımın dışında cidden Nc yi çok sevmeye başladım. Benim gibi sürat yapmayan ( yapamayan) sakın kullanımlı ve mülayim insanlar için biçilmiş kaftan. Yaklaşık 6 bin km dir kullanıyorum. Benim hatam dışında ( yan ayak müşürünü kopardım ) hiç arıza vermedi. Ha bir de telefon tutucu gevşedi. Bu makinenin sahibi düzgün bir binici ise çok çok uzun yıllar problemsiz kullanılabilecek bir makina.
Tahmin ediyorum ki diğer japon motosikletleri ve avrupa üretmi olanlar da benzer şekildedir.
Sport toruing konusunda ise Nc benim için gerçekten sport touring. Gücü düşük, ağır ve çok seri değil ama commuter de değil. Sadece pratik olsun diye tasarlanmış. Çok işlevsel bir götürgeç.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Geçenlerde BMW servisleri ile ilgili konuşurken bu servislerin ne kadar özenli ve iyi olduklarını ve de müşteri odaklı olduklarını anlattılar.
Ben de şunu düşündüm, eğer Bmw servisleri honda veya yamaha servisleri gibi olsaydı BMW bu kadar çok satarmıydı?
Ya da CF moto servisleri gibi.

Motosikleti
Honda CBR500R
Hazır konu açılmışken Multistrada 950, Africa Twin ya da Tracer 900 arasından hangisini tercih edersiniz? Benim bütçe de arkadaşla ayın 500 civarı. Asfalt odaklıyım ama bozuk asfalt ya da toprak yola da girebileyim istiyorum.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
...
Sport toruing konusunda ise Nc benim için gerçekten sport touring. Gücü düşük, ağır ve çok seri değil ama commuter de değil. Sadece pratik olsun diye tasarlanmış. Çok işlevsel bir götürgeç.
...
Aslında sport touring teriminin anlamını bozdular son senelerde; sport touring deyince benim aklıma NC, Tracer gibi dik oturuşlu motosikletler gelmiyor esasen. Bana göre şöyle az daha öne doğru eğilerek kullanılan, karenajlı motorlar sport touring: Suzuki GSX-S1000GT, Kawasaki Ninja 1100SX, BMW R 1300 RS vs. tarzı motorlar yani. İlk akla gelenler böyle. Bu tarzdan pek kalmadı artık...

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Aslında sport touring teriminin anlamını bozdular son senelerde; sport touring deyince benim aklıma NC, Tracer gibi dik oturuşlu motosikletler gelmiyor esasen. Bana göre şöyle az daha öne doğru eğilerek kullanılan, karenajlı motorlar sport touring: Suzuki GSX-S1000GT, Kawasaki Ninja 1100SX, BMW R 1300 RS vs. tarzı motorlar yani. İlk akla gelenler böyle. Bu tarzdan pek kalmadı artık...
Aslinda senle benim icin gucu yeterli cogu motosiklet sport touring sayilir, boydan dolayi one egiliyoruz cogunda😂

Aslinda senle benim icin gucu yeterli cogu motosiklet sport touring sayilir, boydan dolayi one egiliyoruz cogunda😂
Sizi en son gördüğümde sport touring olarak forza 250 kullanıyordunuz. :D
Sport touring denince benim aklıma k1600 gt, fjr 1300 gibi modeller geliyor. Özellikle k1600 gtl çok güzel.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Sizi en son gördüğümde sport touring olarak forza 250 kullanıyordunuz. :D

Sport touring denince benim aklıma k1600 gt, fjr 1300 gibi modeller geliyor. Özellikle k1600 gtl çok güzel.
Hic istemesem de Forza ile haftaya vedalasiyoruz 😢 1 aydir tiger sport 660 da kullaniyorum
K1600 touring degil mi? Sport touring denince naked ya da sportlarin biraz ehlilestirilmis, uzun yola gelen, grenaj eklenmis daha dik oturuslu versiyonlari aklima geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar