- Motosikleti
- Honda Hornet 500
- Konu Yazar
Merhaba dostlar yakın zamanda 1-2 hafta içinde bir mini Marmara tur planım var ilk uzun yol deneyimim olacak ve tek başımayım yol hakkında kendime güvenim var lakin fikir görüş ve önerilerinizi almaya geldim.
Gidiş rotam: İstanbul Ümraniye-Marmara ereğlisi-Tekirdağ-Uçmak dere-Şarköy-Çanakkale.
Her 100 km de bir ortalama mola verecek şekilde rotamı oluşturdum sabah erken saatlerde gitmeyi planlıyorum
Çanakkale vardığımda ise aynı gün içinde şehitlikleri gezmeyi ve yad etmeyi düşünüyorum.
Bu geceyi Çanakkale de geçirip dinleneceğim.
Dönüş rotam:Çanakkale-Bandırma-Bursa-İstanbul.
Yine aynı şekilde her 100km de mola verecek şekilde rotamı belirledim bandırma da seyir tepesinde ufak bir extra mola ve Bursa da içini gezmeyi düşünüyorum.
Rotam hakkında öneri ve görüşleriniz varmı? yanıma alacağım malzemeler ise şunlar lütfen aklıma gelmeyen ve kesin al dediğiniz şeyler var ise söyleyiniz.
Lastik Fitil yama kiti
Yağmurluk
Powerbank
Kulak Tıkacı
El feneri
Yazlık/Kışlık mont
Kamera
Bunlar dışında bakım kitleri ve diğer malzemeleri alacağım tek tek yazmayım dedim.
Güzel yorumlar ve önerileriniz için teşekkür ederim.
Forumda yeniyim rotayı resim olarak istedim ama başaramadım
Gidiş rotam: İstanbul Ümraniye-Marmara ereğlisi-Tekirdağ-Uçmak dere-Şarköy-Çanakkale.
Her 100 km de bir ortalama mola verecek şekilde rotamı oluşturdum sabah erken saatlerde gitmeyi planlıyorum
Çanakkale vardığımda ise aynı gün içinde şehitlikleri gezmeyi ve yad etmeyi düşünüyorum.
Bu geceyi Çanakkale de geçirip dinleneceğim.
Dönüş rotam:Çanakkale-Bandırma-Bursa-İstanbul.
Yine aynı şekilde her 100km de mola verecek şekilde rotamı belirledim bandırma da seyir tepesinde ufak bir extra mola ve Bursa da içini gezmeyi düşünüyorum.
Rotam hakkında öneri ve görüşleriniz varmı? yanıma alacağım malzemeler ise şunlar lütfen aklıma gelmeyen ve kesin al dediğiniz şeyler var ise söyleyiniz.
Lastik Fitil yama kiti
Yağmurluk
Powerbank
Kulak Tıkacı
El feneri
Yazlık/Kışlık mont
Kamera
Bunlar dışında bakım kitleri ve diğer malzemeleri alacağım tek tek yazmayım dedim.
Güzel yorumlar ve önerileriniz için teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Forumda yeniyim rotayı resim olarak istedim ama başaramadım