hocam bende mt25 var pek uyum sağlayamayız gibiactiva ile gelsem olur mu
![]()
sıkıntı, olmaz neyse sağol yine dehocam bende mt25 var pek uyum sağlayamayız gibi
O saatlerde köfteciler kapatmış olabilir ama Esenyurt'a motorla yakın mesafede Gürpınar sahilinde çok güzel bir kokoreççi vardı:Merhaba dostlar, istanbul avrupa yakasında akşam 9-10’dan sonra gazlıcak kişiler var mı grup kurabiliriz. Bilgisayar mühendisiyim 26 yaşındayım esenyurtta yaşıyorum yaş aralığımda aklı başında birileri ile kafa dağıtmak güzel olur.
O yaşlarda akıl bu şekil oluyor sanırım.Kardeşim, gece gazlaması için aklı başında, yaşıt arıyorsun. Aklı başında adamın gece gazlamasıyla ne işi olur?
Kardeşim gece gazlamasında hangi önlemleri aldığını bizimle de paylaşırsan bizim de işimize yarar. Burada hepimiz faydalanmış oluruz.hocam işim gereği genel olarak gece ayaktayım, önemleri aldıktan sonra gece takılmanın akılla ne alakası var? trafik yok mis gibi gazlıyorum
Hız yapmıyorum, tüm ekipmanlarım tamam, şeffaf vizör kullanıyorum. 2 yıldır gece sürüyorum bir sorun yaşamadım. Gece sürüşü size uymuyorsa uymuyordur konuyu baltalamaya gerek yok.Kardeşim gece gazlamasında hangi önlemleri aldığını bizimle de paylaşırsan bizim de işimize yarar. Burada hepimiz faydalanmış oluruz.
Ha ok, siz gece sürmekten, bir yerden bir yere kısa mesafe gidip muhtemelen çay çorba içmekten bahsediyorsunuz. Gece gazlaması deyince ben de otoyolda Allah ne verdiyse yapıştırmak olarak anladım.Hız yapmıyorum, tüm ekipmanlarım tamam, şeffaf vizör kullanıyorum. 2 yıldır gece sürüyorum bir sorun yaşamadım. Gece sürüşü size uymuyorsa uymuyordur konuyu baltalamaya gerek yok.
"Gazlama" diyince gece sakin sürüş kimin aklına gelir ki..Ha ok, siz gece sürmekten, bir yerden bir yere kısa mesafe gidip muhtemelen çay çorba içmekten bahsediyorsunuz. Gece gazlaması deyince ben de otoyolda Allah ne verdiyse yapıştırmak olarak anladım.