istanbul avrupa akşam-gece gazlama arkadaşı

Merhaba dostlar, istanbul avrupa yakasında akşam 9-10’dan sonra gazlıcak kişiler var mı grup kurabiliriz. Bilgisayar mühendisiyim 26 yaşındayım esenyurtta yaşıyorum yaş aralığımda aklı başında birileri ile kafa dağıtmak güzel olur.

Son düzenleme:
activa ile gelsem olur mu
homeless-emoticon.jpg

• Haha
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhaba dostlar, istanbul avrupa yakasında akşam 9-10’dan sonra gazlıcak kişiler var mı grup kurabiliriz. Bilgisayar mühendisiyim 26 yaşındayım esenyurtta yaşıyorum yaş aralığımda aklı başında birileri ile kafa dağıtmak güzel olur.
O saatlerde köfteciler kapatmış olabilir ama Esenyurt'a motorla yakın mesafede Gürpınar sahilinde çok güzel bir kokoreççi vardı:
https://maps.app.goo.gl/H26cvPx9riY2oDEL6

Büyükçekmece'den sonra sahil yolu oralara doğru güzel.

hocam işim gereği genel olarak gece ayaktayım, önemleri aldıktan sonra gece takılmanın akılla ne alakası var? trafik yok mis gibi gazlıyorum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
hocam işim gereği genel olarak gece ayaktayım, önemleri aldıktan sonra gece takılmanın akılla ne alakası var? trafik yok mis gibi gazlıyorum
Kardeşim gece gazlamasında hangi önlemleri aldığını bizimle de paylaşırsan bizim de işimize yarar. Burada hepimiz faydalanmış oluruz.

Kardeşim gece gazlamasında hangi önlemleri aldığını bizimle de paylaşırsan bizim de işimize yarar. Burada hepimiz faydalanmış oluruz.
Hız yapmıyorum, tüm ekipmanlarım tamam, şeffaf vizör kullanıyorum. 2 yıldır gece sürüyorum bir sorun yaşamadım. Gece sürüşü size uymuyorsa uymuyordur konuyu baltalamaya gerek yok.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Hız yapmıyorum, tüm ekipmanlarım tamam, şeffaf vizör kullanıyorum. 2 yıldır gece sürüyorum bir sorun yaşamadım. Gece sürüşü size uymuyorsa uymuyordur konuyu baltalamaya gerek yok.
Ha ok, siz gece sürmekten, bir yerden bir yere kısa mesafe gidip muhtemelen çay çorba içmekten bahsediyorsunuz. Gece gazlaması deyince ben de otoyolda Allah ne verdiyse yapıştırmak olarak anladım.

Motosikleti
Kuba x-boss
Ha ok, siz gece sürmekten, bir yerden bir yere kısa mesafe gidip muhtemelen çay çorba içmekten bahsediyorsunuz. Gece gazlaması deyince ben de otoyolda Allah ne verdiyse yapıştırmak olarak anladım.
"Gazlama" diyince gece sakin sürüş kimin aklına gelir ki..
Bir de mt 25 gibi bir motorla tekerde, makasla falan gidiyorsundur diye düşündürür adama.

Ha birde evet gece karanlığında görüş azaldığı için tabi ki risk büyük. Asfalttaki yağ, su çakıl gibi bozukluklar geç farkedilince hiç hoş sonuçlar yaratmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar