Çamlıyayla Gezisi (Fotoğraflı)

benimde böyle bir geziye ihtiyacım var ama nerdeeee işten başımızı kaşıyamıyoruz gez valla

Ellerine sağlık arkadaşım. Namrunun (Çamlıyayla) eti ve fırınları ünlüdür. Dönüşü cehennem deresinden mi yaptınız yoksa geldiğiniz asfalt yoldan mı? Selamlar.

paylasicin tesekkurler ederiz bende o gun adana gulek atdagi camliyayla istikametinde bi gezi yaptim ama gurupda tek motorcu ben olunca arkadaslara uyup araba ile gittik keske bir motorlu daha olsda motorla g1tseydik ama olsun arabaylada guzeldi yalniz biz piknigi kadincik da yaptik orasida cok guzel ve nezih bi yerdir
oralarda yasasam keske ben..........

evet. resimler güzel. zahmet icin tesekkür, gercekden güzel yerleri gezmisiniz

paylasicin tesekkurler ederiz bende o gun adana gulek atdagi camliyayla istikametinde bi gezi yaptim ama gurupda tek motorcu ben olunca arkadaslara uyup araba ile gittik keske bir motorlu daha olsda motorla g1tseydik ama olsun arabaylada guzeldi yalniz biz piknigi kadincik da yaptik orasida cok guzel ve nezih bi yerdir
oralarda yasasam keske ben..........

Bir gün umarım hep birlikte gezebiliriz.

evet. resimler güzel. zahmet icin tesekkür, gercekden güzel yerleri gezmisiniz

Çok teşekkürler Freshpide.

Son düzenleme:
fotolar güzel çekilmiş.artı siyah beyaz olanı ayrı güzel olmuş artı son fotoda...

Mükemmel gezi mükemmel fotğraflar. teşekkür ederim bizide götürdünüz oralara

Sevgili Baycode,

Dostum sana söyleyecek kelime bulamıyorum.:) Yahu sen nasıl bir adamsın.:) Dağ-tepe geziyorsun yahu. Herneyse paylaşımın için teşekkürler, oralara gitmiş kadar olduk.:) Saygılar...:cat: :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Güzel gezi...Tekerinize sağlık...:rendeer: :rendeer: :cat: :cat:

güzel gezi olmus... bizde yarın gezecez benı heyecan tuttu daha şimdiden gezi yazıları bolumunde yayınlarım artık bakarsınız :):)

güzel gezi olmus... bizde yarın gezecez benı heyecan tuttu daha şimdiden gezi yazıları bolumunde yayınlarım artık bakarsınız :):)

Teşekkürler. Umarım geziniz güzel geçer. Bekliyoruz fotoları.

Güzel gezi...Tekerinize sağlık...:rendeer: :rendeer: :cat: :cat:

Teşekkürler. Daha iyileri hepimizin olsun.

Sevgili Baycode,

Dostum sana söyleyecek kelime bulamıyorum.:) Yahu sen nasıl bir adamsın.:) Dağ-tepe geziyorsun yahu. Herneyse paylaşımın için teşekkürler, oralara gitmiş kadar olduk.:) Saygılar...:cat: :bounce:

Teşekkürler. Aslında çok sık çıkamıyorum. İş-güç malum...

Mükemmel gezi mükemmel fotğraflar. teşekkür ederim bizide götürdünüz oralara

Beğendiğinize sevindim. Ufak bir geziydi, başka programlarda buluşmak üzere...

gerçekten çok güzel olmuş...:cat: resimler için teşekkürler

Beğendiğinize sevindim. Teşekkürler.

fotolar güzel çekilmiş.artı siyah beyaz olanı ayrı güzel olmuş artı son fotoda...

Sizlerden gelen destek ve beğenilerinizle daha iyileri de olacak inşallah.

Herkese kazasız ve mutlu sürüşler dilerim :cat:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
son fotograf harıc butun fotoların cok orıjınal olms son fotoda sanırım bıraz shop uygulaması olms;)

son fotograf harıc butun fotoların cok orıjınal olms son fotoda sanırım bıraz shop uygulaması olms;)

İlgine teşekkürler. Enteresan gelebilir ama son fotoda PS uygulaması yok. Örteç hızı 1/15 sn olacak şekilde diyaframı kıstım. Ard arda bir çok çekim yaptım. En uygunu buydu. Ama bu tür efektler PS'de filtreler kısmında bulunan araçlarla verilebiliyor, haklısın böyle düşünmekte.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cennet bu olsa gerek

Evet arkadaşım yaşamam için motor üstünde olmam lazım bu gün ülk kez motor kullandım cennetimi yaşadım çok haklısınız .

güzel bir gezi, güzel anlatım ve müthiş foto'lar ...

kazasız/belasız sürüşler geziler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar