Bu dönüş hakkında düşünceniz ?

bu şekilde dönebilir misiniz ?

• Tabiki dönerim, o kadar zor değil ya bunlar.

Oy: 6 27.3%
  • şu an dönemem ama hocalardan 3-4 ders aldım mı dönebilirim bence.

Oy: 2 9.1%
  • forumda bu sekilde viraj donebilecek biri olduğunu sanmıyorum.Belki killing..

Oy: 4 18.2%
  • sacma sapan işler bunlar. Platinsiz hayatıma devam etmek istiyorum

• ahh motorum 200 cc olmayacakti ki...dönerim ama motorum uygun değil.

Oy: 2 9.1%
  • bu konuda çalışmalarım devam ediyor..olacak inşallah

• Kullanılan toplam oy
    22
Motosikleti
1190 ADV
senin bu donusun don't hurt me seviye bir virajken benim verdiğim video nightmare seviyede, sen de farkındasın.

190kmh ile şurayı donemeyen kendine motorcusu demesin bi zahmet sdffsdf

haaaa şimdi okan sinan gelir sıf gıcıklığına bu cok daha profesyonel falan der. Hıncal uluç gibi adam.beklerim bunu.
Sana gıcıklığına beni öven bir şey diyeceğini sanmıyorum :)

Fotoğraf 2015'den falan sanırım belki daha da eski olabilir, genç iken böyle şeyler yapmışım :p

Misal asrın eğitimcisi genç iken bende böyle şeyler yaptım diye fotoğraf paylaşamaz... o yıllarda fotoğraf makinesi icat olmamıştı. Belki kaya kabartması onda da detaylar belli olmaz.

Ya bir şey soracağım. Virajlarda benim bilmediğim bir sınıflandırma mı var?
day dream 1. seviye viraj
Dont hurt me 2. seviye viraj
nightmare 3. seviye viraj,
all together you never be stronger than me, 4. seviye viraj. ( bu arada çok güzel bir black sabbath mısrasıdır, rahmetli Ronnie den dinlemek lazım)

Benim bildiğim viraj tek başına bir anlam ifade etmezken, anlam kazanabilmesi hızla beraber anılması gerektiğidir.

Ya bir şey soracağım. Virajlarda benim bilmediğim bir sınıflandırma mı var?
day dream 1. seviye viraj
Dont hurt me 2. seviye viraj
nightmare 3. seviye viraj,
all together you never be stronger than me, 4. seviye viraj. ( bu arada çok güzel bir black sabbath mısrasıdır, rahmetli Ronnie den dinlemek lazım)

Benim bildiğim viraj tek başına bir anlam ifade etmezken, anlam kazanabilmesi hızla beraber anılması gerektiğidir.
ohoooo goruyorum ki en temel seviyede anlatılması gereken şeyler eğitimde atlanmış.bunu duyduğuma üzüldüm.
en hızlı dönülen viraj en zoru mudur ?

sodorlunun şu dönüşü mesela.. otoban da yardırırken onune virajımsı bir yer gelmiş biraz yatmış. hepsi bu.dfdsgd

benim videodaki adamın ki bambaşka seviye.profesyonel olmayabilir.ama hızla gelmesi, hızı düşürmesi,gaz acarak virajı hızlıca donmesi.

bu seviyeye gelemezsin Lombardo hiç boşuna calışma falan yapma.50 yaşından sonra kemikler zor kaynar bak. yapma

Motosikleti
K 1600 GTL
senin bu donusun don't hurt me seviye bir virajken benim verdiğim video nightmare seviyede, sen de farkındasın.

190kmh ile şurayı donemeyen kendine motorcusu demesin bi zahmet sdffsdf

haaaa şimdi okan sinan gelir sıf gıcıklığına bu cok daha profesyonel falan der. Hıncal uluç gibi adam.beklerim bunu.
Sayende forum kendine geldi valla...

ohoooo goruyorum ki en temel seviyede anlatılması gereken şeyler eğitimde atlanmış.bunu duyduğuma üzüldüm.
en hızlı dönülen viraj en zoru mudur ?

sodorlunun şu dönüşü mesela.. otoban da yardırırken onune virajımsı bir yer gelmiş biraz yatmış. hepsi bu.dfdsgd

benim videodaki adamın ki bambaşka seviye.profesyonel olmayabilir.ama hızla gelmesi, hızı düşürmesi,gaz acarak virajı hızlıca donmesi.

bu seviyeye gelemezsin Lombardo hiç boşuna calışma falan yapma.50 yaşından sonra kemikler zor kaynar bak. yapma
Dünyanın en zor virajını da getirsen ( ne demekse bu (yada beni oraya götürsen)) ben rahat rahat dönerim, sen onu kafaya takma.
Zaten sadece profesyoneller viraj dönebilseydi amatörler hiç bir yere gidemezdi, hatta amatörlere ayrı viraj profesyonellere ayrı viraj yapılırdı.

Datça'ya giderken yanımdan tracer 9 geçti. Pegler yere sürtüyordu. Ben de aynı virajları döndüm. Daha yavaş döndüm. Peglerim yere sürtmedi. Gayet de konforlu ve eğlenceli bir yolculuk oldu ki bunlar eğitimden önceydi. Eğitim benim hayatımda neyi değiştirdiğini de söyleyeyim.
Eskiden, yavaş gitmek veya virajlara yavaş girmek benim için zorunlu bir durumken şu anda opsiyon. Yanlış bildiğim pek çok şeyi öğrendim. Hakimiyetim arttı. Ben yine yavaş motosiklet kullanıyorum ama bu hızlı kullanamadığım için değil yavaş kullanmayı tercih ettiğim için.

İsteyen herkes istediği her viraja istediği her hızda girebilir. İstediği kadar motorunu yatırabilir hatta isterse iki dizini de aynı anda yere sürebilir.
Sonuçta biz burada neyi tartışıyoruz onu da anlamış değilim. Amaç gezmek eğlenmek ise virajı kaç ile döndüğünün yada motoru ne kadar yatırdığının bir önemi var mı? Bence yok.

İsteyen herkes istediği her viraja istediği her hızda girebilir. İstediği kadar motorunu yatırabilir hatta isterse iki dizini de aynı anda yere sürebilir.
Sonuçta biz burada neyi tartışıyoruz onu da anlamış değilim. Amaç gezmek eğlenmek ise virajı kaç ile döndüğünün yada motoru ne kadar yatırdığının bir önemi var mı? Bence yok.

yooo, isteyen herkes her viraja istediği hızda giremez, yatıramaz.

boyle birsey yok :)

burada bişey tartıştığımız da yok aslında. bu baslığı acarken gercekten insanların kendilerini hangi seviyede gorduğu ve bu tür özentileri var mı merak etmiştim.

benim yok mesela.bu konuda gelişme gostermek gibi bir amacım veya isteğim de yok.

zevkli midir, kuskusuz zevklidir. ama bedenimin kaporta oldugu bir aracta riski minimum seviyede tutmak isterim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Amatör eğlendirir... Pozculuktan başka bişey değil.
vay yavrum john :d

bi ara yeteneklerini paylaş bizimle yav. valla canta/eldiven onerisi baslıklarından son derece sıkıldım.

arkadasın ceksşn ama kask kamerası iyi olmuyor :)

Motosikleti
Forza 250
Vaaayyyyyyy O kadar da yatırmasaydın ya. Kaskından alevler saçılıyor resmen :giggle:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Keskin virajlara 80'in üzerinde girmem. Yapabilir miyim yapamaz mıyım diye deneme gereği de duymadım hiç.

Ulan hırbo, tam barlarda "Hanımefendi bu adam sizi rahatsız mı ediyor?" ayağına millete yürüyecek adamsın. Ne güldüm ya :) Bana da çık dışarı desene. 2 de kuzukulağı

guzel espri..ama seninle artık muhatap olmayacağımı soylediğim halde neden iletişim kurma peşindesin ?

bazı kişileri "junk" yani muhatap bile alınamaz seviyeye cektim.

sampsonte falan da boyle,..arada gelip bişeyler yazıp gidiyo. cevap bile alamıyor yazık.

kendinizi okan sinan la falan kıyaslamayın.onunla da işim bitmek üzere. soylemek istediklerimi soyledim ona. muhatap oluyormuş gibi gozukmem bundandır.

hadi bakalım cocuklar bir daha dolaşmayın buralarda.

sadece ve sadece adam gibi adamlarla muhatap oluyorum artıık..

Son düzenleme:
Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
olm ben 39 yasındayım ne emekliliği. sacma sapan konusıyosun işte.. ondan cevap vermiyorum.

biraz daha uzatırsan, "lastik nasıl ısıtılır ne yapmak lazım" baslığını hortlatırım bak sffhdk

allahın amatoru.
vallahi o konu forumda lastiğin ısınıp ısınmadığını anlayan adam sayısını 3den 4e çıkarmıştır ama senin konular pek işe yaramıyor yav ama sana da hak veriyorum 3 4 kişinin olduğu forumu ne ciddiye alacan ben de o günden sonra anladım gönül eğlendirmeye giriyorum :cool:

vallahi o konu forumda lastiğin ısınıp ısınmadığını anlayan adam sayısını 3den 4e çıkarmıştır ama senin konular pek işe yaramıyor yav ama sana da hak veriyorum 3 4 kişinin olduğu forumu ne ciddiye alacan ben de o günden sonra anladım gönül eğlendirmeye giriyorum :cool:

vay be, demek bundanmış. guzel itiraf.
bilgiye aç, genc motorcu heyecanla bir baslık acar ama işler umdugu gibi gitmez.

lan olm, lastik nasıl ısıtılır 3-5 üstad motorcunun bildiği gizli bir bilgi değil.

ustelik dandik bir motorun var, lastik ısıtmak, ısındığınını anlamak seni ne ilgilendiriyor. ?

pistte derecelerini ondalık seviyede iyileştirmek için sorsan ve forum da 600rr.net olsa ok diyecem.

pugahaha , demek foruma bozulup millete yaşlı/moruk demen bundan agshsfdhs

ulen he hassas bir kalbin var. surekli doom metal dinleyenler boyle oluyor. ya içine kapanığ sessizleşiyor ya da senin gibi saldırganlasıyor.

valla guzel analiz ettim seni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar