10k km kadar uzun yol-sehir ici kullandim
2. Eli sanildigi aksine gayet iyi bence. Bakimli, temiz bi motoru normal bi fiyat yazdiktan sonra satmama sansin yok. 1 ay bile beklemedim, yazdigim paradan sattim. Arayani sorani da coktu.
Kronik olarak
-Arka fren lamba sensoru bozuluyor. Ve degisim inanilmaz mesakkatli. Motorun erisimi en zor yerinde.
-Kafa grenajinda cizirti sesi geliyor lakin cozumu basit, cift tarafli bantla sesten eser kalmiyor
Karsilastigim baska yaygin problemi yoktu.
Artilari
-Fiyatina gore daha iyi bir secenek yok
-Yol secmez, her yere gidersin
-Artcili surus son derece rahat, sele ferah
-120 bandinda rahat seyir
-Karma kullanimda 3.3 yakit
-Cok yakisikli

-Blok sapasaglam, onca forumda en ufak sorun yasayana rastlamadim. Ben de sorunsuz kullandim.
-Parca kalitesi oldukca premium hissettiriyor, yapisi son derece rijit
-Cok hafif ve kolay bir kullanimi var
-Buna mukabil ruzgarli havalarda stabiliteden odun vermiyor
-Fren performansi gayet yeterli
-Suspansiyonlar cok basarili
Eksiler
-Yavas trafikte yada sehir icinde yuksekligi bi tik yoruyor
-Klasik KTM titresimi
-Servis ve parca maliyeti ciddi yorucuydu 250cc motora gore (guncel 15k bakimi 8500 lira)
-Lastik secenegi az, fiyatlari 1000cc motorlarla ayni
-Seyir halinde on teker devamli sekiyordu, yol tertemiz olmasina ragmen. Baya savasiyordu motor yolla. 10k km de kazasiz bi motor icin garip geldi bana. Belki de benim motorun sorunudur, bilemiyorum.
-Alt devirler tamamen ölü. 5k devir altinda motor bam güm vuruntulu calisiyor. 6.5-7k devire kadar usul usul gelse de, sonrasinda fena kopuyor. Devir seciyor yani. 6. Vites 90 la akayim diyemezsin, lugging yapiyor bildigin.
Tam bir All-Rounder. Daha iyi bir rakibi yok 250cc ve bu fiyatta. Belki crf diyecegim ama cok baska motorlar. Vstrom250 ise anlamsiz pahali bu motora gore.