Ben kullanmadım hiç ama şu led farlı, çift disk frenli en son kasası güzel görünüyor. Bu sene Honda test sürüşü günleri olursa deneyeceğim.O kadar da gitmeyin üzerine, NC çok şahsına münhasır bir motosiklet. Çok işlevli iri bir commuter olarak görürseniz zaten bu kadar sert eleştirmeye gerek kalmaz. Özellikle DCT versiyonu scooter değil de motosiklet ergonomisi isteyenler için çok mantıklı / makul bir seçenek. Gerçi e-Clutch'ın gelmesi ve yaygınlaşmasıyla birlikte belki artık üretim bantlarına veda etme zamanı da gelmiş olabilir? Yine de kitlesinin DCT'yi e-Clutch'a tercih edeceğini düşünüyorum. Bununla birlikte e-Clutch'ın maliyet avantajı var, belki yeni ürünlerin fiyatlarında anlamlı bir fark olursa NC'nin fanatikleri NC'yi bırakmaya iknâ olurlar. Bekleyip göreceğiz, Honda havayı kokluyordur, talebe ve yönelimlere göre bir şeyler düşüneceklerdir...
Bunun tek zayıf tarafı amortisörleri. Son senelerde eskilerden çok daha iyi Showa SFF-BP ön amortisörlere geçtiler ama yayların yeterince sert olduğunu sanmam, arka amortisörü de halen kötüdür bence. Öne gerekiyorsa yay, arkaya da düzgün bir amortisör takılırsa gayet keyifle kullanılır. Gücü kilosuna göre düşük olduğu öyle ekstra eğlenceli(!) bir kullanım vermez ama işlevsellikte on numara olur - zaten ondan satıyor, çok işlevsel bir motosiklet.Ben kullanmadım hiç ama şu led farlı, çift disk frenli en son kasası güzel görünüyor. Bu sene Honda test sürüşü günleri olursa deneyeceğim.
şehir içi motoru da değil çünkü kıvrak değil manevra yapılmıyor gidonu inanılmaz ağır yorucu hem nakedını hem uzun bacaklısını denedim şehir içinde kullandığım en zor motorduBu biraz da motosikletten ne beklediğinize bağlı. Ben bir NC kullanıcısı olarak şahsen pek hoşuma gitmiyor. Uzun yolda kullanacaksanız arka seleye bagaj bağlamayı unutun. Depo üstü çanta kullanımı ni unutun. NC ile uzun yola çıkacaksınız illa ki yan çanta gerekli. Güç deseniz lineer tepkileri olan bi motor. Öyle gazı çevireyim de beni tehlikeden kurtarsın gibi bi durum yok. Ancak tam bir şehir içi motoru, düşük yakıt tüketimi, kullanım kolaylığı, piyasası olması ve minimum değer kaybı, islak ağırlık 220 kg civarında, sınıfına göre dengeli ve rahat sayılabilecek bir motor. Benim şuan ortalama tuketimim 3.8 şehir içinde.
Eğer ağırlıklı şehir içi kullanacaksınız NC mantıklı olabilir, ama yok ben arada şehir dışına kaçarım, bayramda seyranda tatile giderim, hafta sonları konaklamalı turlarım olur, hız tutkum yok ama en azından gazı çevirince beni tehlikeden kurtarsın diyorsanız Tracer düşünülür.
Onlar senin beceriksizliğinden. Anlamadan dinlemeden NC ye durmadan sallıyorsun . NC tam olarak yapıldığı amaca uygun bir motosiklet . Gerektiği kadar gidiyor gerektiği gibi duruyor. Sen beceremiyorsun diye motora laf atma. Zaten hayatında toplam 4 motora bindin dünyadan haberin yok. Gelip de buraya bilirkişilik yapma. Oralara gelirsem @Lombardo nun motorunu alıp seni azıcık gezdireceğim. Bak bakalım NC durabiliyormuymuş dönebiliyormuymuş .şehir içi motoru da değil çünkü kıvrak değil manevra yapılmıyor gidonu inanılmaz ağır yorucu hem nakedını hem uzun bacaklısını denedim şehir içinde kullandığım en zor motordu
Gidon yükseltme ve yakınlaştirma kullanmıyorsanız ağır ve hantal gelebilir, bir süre sonra kollarınızda ve belinizde ağrılar başlayabilir. Ama gidon aparatı kullanırsanız kuş gibi motordur. Hakimiyetiniz yükselir. Alt tarafı 220 kg motor zaten.şehir içi motoru da değil çünkü kıvrak değil manevra yapılmıyor gidonu inanılmaz ağır yorucu hem nakedını hem uzun bacaklısını denedim şehir içinde kullandığım en zor motordu
aynı hacim bi motoru kullanıyorum ayak parmağımla bile konforlu kullanabiliyorken ncnin bu kadar zor olması benim değil motorun suçudurOnlar senin beceriksizliğinden. Anlamadan dinlemeden NC ye durmadan sallıyorsun . NC tam olarak yapıldığı amaca uygun bir motosiklet . Gerektiği kadar gidiyor gerektiği gibi duruyor. Sen beceremiyorsun diye motora laf atma. Zaten hayatında toplam 4 motora bindin dünyadan haberin yok. Gelip de buraya bilirkişilik yapma. Oralara gelirsem @Lombardo nun motorunu alıp seni azıcık gezdireceğim. Bak bakalım NC durabiliyormuymuş dönebiliyormuymuş .
![]()
sorun gidonunda değil motor ağır ve ağırlık yukarıda toplanıyor heralde ondan bu kadar yorucu başka 220 kg motor da denedim bu kadar bıkmadımGidon yükseltme ve yakınlaştirma kullanmıyorsanız ağır ve hantal gelebilir, bir süre sonra kollarınızda ve belinizde ağrılar başlayabilir. Ama gidon aparatı kullanırsanız kuş gibi motordur. Hakimiyetiniz yükselir. Alt tarafı 220 kg motor zaten.
aynı hacim bi motoru kullanıyorum ayak parmağımla bile konforlu kullanabiliyorken ncnin bu kadar zor olması benim değil motorun suçudur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sorun gidonunda değil motor ağır ve ağırlık yukarıda toplanıyor heralde ondan bu kadar yorucu başka 220 kg motor da denedim bu kadar bıkmadım
e tabi motorda hiçbir şey olmazsa bozulacak bir şey de olmazYavrucuğum Erinçciğim , fena halde saçma yorumlar yapıyorsun. Karşılaştırdığın iki motorun uzaktan akrabalığı bile yok. Aynı hacimdeki 765 RS i bir kullan bakalım , aklın gider aklın. Motorlar cc leri ile karşılaştırılmazlar . Sorunsuzluk , dayanıklılık vb üzerine inşa edilmiş bir motorla ancak benzer amaçlar için üretilmiş bir motoru karşılaştırabilirsin ki bu motor V Strom olur ancak.
e tabi motorda hiçbir şey olmazsa bozulacak bir şey de olmaz![]()