Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Motosikleti
1190 ADV
Çarşamba günü iş amaçlı İzmir'den Uşak'a gittik. Uşak'ta trafiğe dair en ufak bir olumsuzluk yaşamadık ama dönüşte midemizi tutamadık, Manisa Turgutlu'da köfte molası verdik. Şöyle izah edeyim; Turgutlu'ya trafik kuralları henüz gelmemiş, halk da o olmayan trafik kurallarını içselleştirmek için hiç çaba göstermemiş. Tam bir kaostu.
35 plaka ile ilgili Uşak'lıların fikirlerini almak lazım :) Sistem o şekilde işliyor sanki...

Küçük şehirlerden kalabalık büyük yerlere gidenler biraz sudan çıkmış balık gibi olur ya... Yoksa özellikle hiçbir bölgenin yada şehrin trafik konusunda özellikle sıkıntılı davrandığını düşünmüyorum.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Şimdi Hocam biz kaos'la yaşabiliriz, hatta yaşıyoruz. Bizi kıskanan Alamanlar kaosla yaşayabilir mi? Adamlara düz versin diye para üstü verince, mavi ekran veriyorlar. Ama buradaki büyük araç kullanıcılarının alayı manyak. Hatta gurbetçilerimiz bile kapıkuleden girdimi içlerine cin kaçıyor. Bana göre burası dünyanın en özgür ülkesi taki yakalanana kadar. Artık sonrasında da pek birşey olmuyor. Sıkıntı orada.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar belki ben başaramıyor olabilirim ama kamyon hızında kımıl kımıl sürmeyi nasıl beceriyorsunuz? Allah aşkına kamyon sollayamamak ne demek? Hep mi en sağ şeridi kullanıyorsunuz?

Motosikleti
Yamaha MT-25
Araba süren adam bence motosiklet üstünde giderken yavaş iken rahat duramaz . Çünkü motosiklet yolda görünmüyor. Ben araba kullanırken ben de görmüyorum , bizim milletin zaten çifte kontrol gibi pek bir düşüncesi vesairesi de yok . Zaten arabada motosikleti farketmek zor iken bizim kafası stresten bir ton olmuş Türk halkından trafikte ben olağanüstü dikkat gibi şeyler beklemem. Yolda motosiklet uzayacak abi , trafikten kaçacak . Hele bir de tırlar hakkında konuşacaksak hiç yorum yapmam . Hiç tıra bindiniz mi daha önce ?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
bu plakayı yolda görürseniz uzak durun trafik teröristi olmaya karar verdim arabalarla aynı hızda gidicem :cool:
n0hysn5.jpg

Motosikleti
Yamaha MT-25
Yoksa bu kadar araç sürücüsü manyak mı günde kaç tane motosikleti eziyor altına alıyor ? Adamlar senin benim farkında değil çünkü.

F54

Abi Sakarya'da trafik kuralı yok gibi gelmeye başladı bana sebebi nedir?
eğitimsizlik! sakarya yı seviyorum hatta TÜRKİYE'yi seviyorum ama gerçek problem bu
bu problem peşinden birçok problem'ide getiriyor hatta domino etkisi diyelim
sakarya ya şöyle böyle diyenlere de kızamıyorum artık büyük oranda haklılar burada yaşayanlar bile şikayet ediyorsa problem var
ben bireysel olarak kurallara riayet etmeye özen gösteriyorum yapabileceğim tek şey bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Eskiden "54 plaka gordun mu kac" derlerdi, artik 16 plakalar icin diyorum bunu😂
siz gene'de sakarya'ya gelince dikkat edin birileri çiğnemesin
memlekette güneydoğu hariç birçok şehir gördüm en nizami trafik bence edirne'de

Motosikleti
150mh drift / D400 Ug
Genelde birbirine yakın illerin plakalarından şikayetçi insanlar. Plaka olarak değilde, yakın illerdekiler demek daha mantıklı olur.

Ben yaşadığım şehirde 45 plaka ile ilgili hiç sorun görmedim misal :) Yada 16 plaka ile.

Benim arabamın biri 35 plaka... Örnek veriyorum, ben Uşak'a gitsem trafikte çekinilmesi gereken biri mi olacağım.
aldığım motorun plakası 35, uşakta gezmek ayrı bir zevkli gören kaçıyor

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Arkadaşlar belki ben başaramıyor olabilirim ama kamyon hızında kımıl kımıl sürmeyi nasıl beceriyorsunuz? Allah aşkına kamyon sollayamamak ne demek? Hep mi en sağ şeridi kullanıyorsunuz?
Bizim köfte ekibinde en hımbıl süren benim ben bile otobana çıkınca aman radara yakalanmayayım diye 110'la gitmeye 5dk anca dayanabildim sonra 130-140 bastım.
Buradaki otobanı biliyorsun zaten seninle de sürmüştük, benim bile basasım geliyor.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Yapsınlar ya ne güzel? Tabelada ne görüyorsak ona göre gideriz rahat rahat; hesap kitap / ezber yok.

Ben zaten otobanda bile (anlık hızlanmalar hariç) 120'yi 130'u zor geçerim. Tatlı tatlı 110'la giderken ceza yeme ihtimalim kalmaz; mis gibi, insan daha ne ister? Sonuna kadar destekliyorum...
Aynen katılıyorum. Arabalar ile birlikte bölünmüş yolda sürerken 109 ile ceza yedim. Arabalar bastı gitti, bize haşırt the blackboard.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar