R7 bana uygun mu?

Motosikleti
Dominar 250, 450SR
Merhabalar bundan bir kaç ay önce 450SR ile racing motora başladım ama motor bir kaç sıkıntı açtı ve artık soğudum. Şu an başımı ağrıtmayacak, sesi tok ve gümbürtülü, keyifli viraj yapabileceğim, güzel ve heybetli görünen, tünel ve arkadan rüzgar vs. bulduğumda da 240 civarını görecek bir motor arıyorum ve ara sıra apaçiliğe de gelmesi önemli😀. Yamaha R7 baya bir ilgimi çekiyor görünüşünü ve sesini beğeniyorum tek çekincem viraj performansı ve gidişi. 450SR'dan sonra beni tatmin eder mi? Kullanmış arkadaşlardan tecrübelerini bekliyorum. Triumph ve Aprilia gibi motorlarin daha fiyat performans olduğunu biliyorum ama bulunduğum yerde hiçbir şekilde onların servisine erişimim yok ve satarken zarar etmek veya zorlanmak istemiyorum Yamaha bu konuda daha iyi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sizin tabi ki geçmiş tecrübelerinizi, becerilerinizi, ne yapıp ne yapamayacağınızı bilmiyoruz. Bu nedenle "tam senlik" dememiz doğru olmaz. Viraj performansı dediğimiz şey de kişiden kişiye değişebilen bir hadise. Kimisi 90'la döner muhteşem bulur, kimisi 150 ile girer sıkıntı yaşar, bu tamamen eğitim, beceri ve tecrübeyle şekillenen konular. Ha R7 düzde 240 görür mü? Uygun şartlarda belki olabilir.

Seçtiğiniz motor taleplerinizi karşılar bence. Siz de o motora uygunsanız bence olabilir. Dediğim gibi bu sorularınızın cevabı sizde.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Merhabalar bundan bir kaç ay önce 450SR ile racing motora başladım ama motor bir kaç sıkıntı açtı ve artık soğudum. Şu an başımı ağrıtmayacak, sesi tok ve gümbürtülü, keyifli viraj yapabileceğim, güzel ve heybetli görünen, tünel ve arkadan rüzgar vs. bulduğumda da 240 civarını görecek bir motor arıyorum ve ara sıra apaçiliğe de gelmesi önemli😀. Yamaha R7 baya bir ilgimi çekiyor görünüşünü ve sesini beğeniyorum tek çekincem viraj performansı ve gidişi. 450SR'dan sonra beni tatmin eder mi? Kullanmış arkadaşlardan tecrübelerini bekliyorum. Triumph ve Aprilia gibi motorlarin daha fiyat performans olduğunu biliyorum ama bulunduğum yerde hiçbir şekilde onların servisine erişimim yok ve satarken zarar etmek veya zorlanmak istemiyorum Yamaha bu konuda daha iyi.
Sana gelmez...
Senin düşüncendee olanlar mt07 nin ve mt25 in apaçi motoru olduğunu tescilledi..

R7 yi rahat bırakın yav...

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Bence gauet uygun. Ama mt07 mt09lere de bir bakin.

Motosikleti
Triumph Trident 660
660 CC motosikletim var 2 aydır ben de olabildiğince gezmeye çalışıyorum daha doğru düzgün 100 km üstüne çıkamadım. Çıktığım oldu ama kısa sürüyor çünki ne yol ne de trafik elverişli 240 km hızı yolda yapmak istediğini düşünerek 1-2 aya kalmaz patetes olacağını düşünüyorum istediğin kadar bilinçli eğitimli ol hiç fark etmez

Motosikleti
Honda CBR500R
o bütçelerde cbr650r alınmaz mı?

Bence gauet uygun. Ama mt07 mt09lere de bir bakin.
MT07'nin virajı çok zayıf .
R7 , Hornet 750 veya RS660 eğer 3 silindirli düşünürsen Street Triple RS bakabilirsin
Hornet'te nakite çok güzel teklifler var
RS660 Piyasası yavaş olduğundan dolayı 2.elde ucuza bulabilirsin servis durumu oturduğun yere göre sıkıntı yaratabilir
R7 Piyasası gereksiz pahalı ama CP2 bloklu güzel bir makina 2.elde de değer kaybetmiyor servis ağıda güzel
Street Triple RS Servis durumu yine sıkıntılı 2.eli zayıf ama çok eğlenceli bir makina ama amörtisör ve fren kalitesi olarak RS660 dışında hepsinin 1 2 gömlek üstünde .
A ehliyetim olsaydı CBR650R , Street Triple RS düşünürdüm ama 2 silindirin torkunu seviyorsanız R7 veya Hornet750 güzeldir

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
racıng 4 sılındır olur herhangı bır 4 sılındır r 7 yı cok rahat patates eder geç sen o tork işini

660 CC motosikletim var 2 aydır ben de olabildiğince gezmeye çalışıyorum daha doğru düzgün 100 km üstüne çıkamadım. Çıktığım oldu ama kısa sürüyor çünki ne yol ne de trafik elverişli 240 km hızı yolda yapmak istediğini düşünerek 1-2 aya kalmaz patetes olacağını düşünüyorum istediğin kadar bilinçli eğitimli ol hiç fark etmez

demek ki 660cc motorun olmamalı

Motosikleti
suzuki gsx 250r 2018
R7 iyi motor, aprilla bence alma çok sorun yaşayan gördüm, cfmoto almışsın o deliğe girmiş yaşamışsın bir kere, bana sorarsan bir daha girme, triumph yine tavsiye etmem.

F54

hakan kendine 100 cc bi scooter al motor kullanmaya onunla devam et bu kafa ile fazla yaşamazsın

Bende CC yükselteli 6 7 ay oldu sanırım ve ortalama hızım sanırım 130 140 gibi bir şey bu oturduğunuz yer ve rotaya da bağlı tabi ama o kadar da yavaş gidilemez diye düşünüyorum 240KM hız otobandan otobana normal olabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

MT07'nin virajı çok zayıf .
Dün test etme imkanım oldu 2025ten sonra kasa yenilenince MT07'nin amörtisörleri sertleştirilmiş hatta baya bir ayara getirilmiş hem şehiriçi hem şehirlerarası virajlık olmuş diyebilirim neredeyse ama 2025 model bir MT07 yerine yine de Hornet 750 vs. gibi saydığım motosikletleri tercih ederim

Son düzenleme:
Motosikleti
Triumph Trident 660
Bende CC yükselteli 6 7 ay oldu sanırım ve ortalama hızım sanırım 130 140 gibi bir şey bu oturduğunuz yer ve rotaya da bağlı tabi ama o kadar da yavaş gidilemez diye düşünüyorum 240KM hız otobandan otobana normal olabiliyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dün test etme imkanım oldu 2025ten sonra kasa yenilenince MT07'nin amörtisörleri sertleştirilmiş hatta baya bir ayara getirilmiş hem şehiriçi hem şehirlerarası virajlık olmuş diyebilirim neredeyse ama 2025 model bir MT07 yerine yine de Hornet 750 vs. gibi saydığım motosikletleri tercih ederim
Benim iş ev iş yerim 10-15 dakka hız derdine düşersem daha az ama patetes olurum işte onu demek istiyorum.
Otobanıda kullanmak için mantıklı bir sebebim yok geziyorsun sonuçta bomboş yol yani.

Benim iş ev iş yerim 10-15 dakka hız derdine düşersem daha az ama patetes olurum işte onu demek istiyorum.
Otobanıda kullanmak için mantıklı bir sebebim yok geziyorsun sonuçta bomboş yol yani.
Evden işe işten eve geldiğin sürece yaptığın hız normal o yolda büyük ihtimalle işe gidiş saatleri içinde zaten 130un üstüne çıkman direkt patates eder ama otoban dediğim yollar değişebiliyor mesela Manisa Merkez ve Manisa Turgut'lu arasında ki yol dümdüz bir yol eğlenceli virajları da var asfaltı gayet güzel radar daha hiç görmedim sadece dönüş yolunda bir çevirme var orası yokuştan aşşağı inerken direkt göze çarpıyor ve HGSli bir yol değil bildiğimiz ilçeler arası yol . Ben motosikleti hem keyif hem taşıt olarak kullanıyorum keyif için çıktığımda hız ve yüzüme sertçe vuran rüzgar ararım ama taşıt olarak kullandığım zamanlarda da en az riskli en yavaş şekilde gidiyorum herhangi bir keyif aramam motosikletin üstünde olmanın özgürlüğü yeterli oluyor taşıt olarak kullanırken. Motosiklet sürerken heyecandan salak salak güldüğün oluyor mu?

R7 ve onun tarzı motorlarda usta binici olman lazım. Bu motoru zapt etmek zor. Hakikaten zor. İlla olmadık bir şey çıkar karşına. Tecrüben yoksa baş edemezsin. Öldürür adamı.

Bir arkadaşım var. R7 sürüyordu. Aniden sattı motoru. Neden sattın diye sordum. Reis bu beni öldürecek dedi. Bir yerde patlamadan vedalaşayım dedi. Sakin süremiyorum, İlla gaz açmak istiyorum, kendimi tutamıyorum dedi. O günden beridir motora binmiyor.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Evden işe işten eve geldiğin sürece yaptığın hız normal o yolda büyük ihtimalle işe gidiş saatleri içinde zaten 130un üstüne çıkman direkt patates eder ama otoban dediğim yollar değişebiliyor mesela Manisa Merkez ve Manisa Turgut'lu arasında ki yol dümdüz bir yol eğlenceli virajları da var asfaltı gayet güzel radar daha hiç görmedim sadece dönüş yolunda bir çevirme var orası yokuştan aşşağı inerken direkt göze çarpıyor ve HGSli bir yol değil bildiğimiz ilçeler arası yol . Ben motosikleti hem keyif hem taşıt olarak kullanıyorum keyif için çıktığımda hız ve yüzüme sertçe vuran rüzgar ararım ama taşıt olarak kullandığım zamanlarda da en az riskli en yavaş şekilde gidiyorum herhangi bir keyif aramam motosikletin üstünde olmanın özgürlüğü yeterli oluyor taşıt olarak kullanırken. Motosiklet sürerken heyecandan salak salak güldüğün oluyor mu?
Oluyor tabii bugün yol boştu biraz sert sürdüm ise gelincede dedim ki bugün sana izin veriyoruz ama tek şart yola çıkacaksın anında çıkarım hiç beklemem.
Neyse ki hafta bitti iyi bi gezi yaparım belki

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar