- Motosikleti
- Dominar D250
teşekkürler bilgiler için, gayet açıklayıcı oldu.GS2 eğitimini almış biri olarak hazırlık kısmının pek de bir işe yaramadığını söyleyebilirim. Aynı parkurun biraz daha genişletilmiş hali diyelim. Ben de 3000km tecrübem varken direkt GS2 eğitimi aldım.
Bunu her yerde anlatırım ama ben GS1200'le oraya gittim burdan geldimler mi dersin, Hayabusayla başlayıp 300le kazalar mı dersin. Her kafadan vardı, ama günün sonunda onlar hala hocadan fırça yerken ben ve daha önce doğru dürüst motora binmemiş genç bir arkadaşla kendi kendimize süre kasıyorduk. Yani olay çok sürmek değil de yanlış bilgiyle yoğurulmamış olmak. Taze bir sürücü olduğunuzu varsayarsak doğru sürüş mekaniklerini kavrayıp zihninize entegre etmeniz daha kolay olacaktır. Bu yüzden GS2 hazırlığı tavsiye etmiyorum.
Ama GS3 pek öyle değil. Zaten hazırlık almadan sanırım GS3 alamıyorsunuz. Hatta hoca sizi beğenmezse GS3'e dahil etmeme ya da GS3 sırasında dersi bıraktırma gibi şeyler yapabiliyor diye duydum. GS4'e de seçilme usulüyle katılıyorsunuz. Hoca uygun görmezse baybay.![]()
sitede GS4'ü de gördüm ama hiç detay yazmadığından merak ediyordum, ben sormadan onu bile anlattınız