şimdi farkettim 1. gelen Schuberth S1 kask alman malı ve ne tesadüftürki testi yapanda almanlar. arkadaşlar belki biraz paronaya yapıyom. ama ben sonuçlardan şüpheliyim. shoei gibi bir firmayıda geride bırakarak 1. olması beni şaşırttı. bu testleri başka bir ülkee yapan yok mu? eminim onların sonuçları daha farklı çıkacak. birde teste arainin katılmaması ayrı bir olay. bence bu testtlerde bazı oynamalar var:farao:
Kesinlikle testte oynamalar var bana kalırsa da . Hangi ülke benim malım kötü der ki :mrgreen: . paranıoya değil bence çünkü bende böyle düşünüyorum
Bu arada sonuçlar markaların sadece bazı modelleri baz alınarak yapılmış . Yoksa bu sonuçlara bakıp shoei berbat kaskmış diyemeyiz. Kaldı ki üreticilerin sadece tek bir modeli bulunmuyor. Teste katılan modeller bunlar . Ama elinizde bu modellerden biri varsa orasını bilemem. Suomy Spec 1R ---> bu kaskın kötü olduğuna inanmıyorum .
Bu resmen her sene düzenlenen honda, kawasaki, suzuki, yamaha testlerine benzemiş. Ona bakarsanız honda forumda birçok kişiye göre en iyi motor olabilir ama testlerde ya 3. ya 4. oluyor
Almanca iyi bilen bir arkadaşım var ona göndereceğim bugün sonuçları bakalım ne diyecek
Bu arada paylaşım için teşekkürler . Bunun aynısını geçen günlerde motordelisi.com sitesinin forumunda da okumuştum
Motordelisindeki foruma yazan da ryangt isimli nick'e sahip ki bu sen olmalısın :cherry: