Rossiye 1,5 miyon verirseniz Safebet'te takar?Bu reklamdır.Zaten Almanca yazıda kask üreticilerinin reklam ve şekil yapacağına sağlamlık üzerine AR-GE yatırımı yapmasını istiyor.Şahsi görüşüm motosiklet konusundaki testlerin en güveniliri Almanlardır.Eğer bu test İtalyan olsaydı haklısınız çünkü yeryüzündeki en çingene ırk İtalyanlar.İngiliz olsa haklısınız çünkü en çirkef ırk ingilizler.Ancak şunuda belirteyimki Schubert 1700gr Shoei ise 1350gr. Eğer Shoei 1600gr. olsaydı sağlamlık konusunda bu denli farklar olmazdı.Zaten SS kullanıcısı desenleri ve ağırlığı yüzünden schuberti tercih etmezler.
Suomy ise güzel bir kask değil kullandım biliyorum.Bir kaskın 500€'dan pahalı olması ve yarışlarda yarışçıların giymesi o kaskı sağlam yapmaz.Bu iş paraya bakar.
Bu test için Suomy,Nolan,AGV kullanıcılarından tepki bekliyordum açıkçası.300-500€ veripte 100€'luk HJC'den daha kötü bi kask almayı kimse gururuna yediremez
Ancak test sonuçları ortada..Ama biliyosunuzki Türk milleti olarak paramız yoksa en ucuzu ve en kötüsünü almaya alışkınız paramız varsada pahalı diye kötü olup olmadığını bilmeden 'pahalıysa iyidir' düşüncesiyle alabiliyoruz.
Ben bu test %100 doğrudur demiyorum.Çok uzun zamandır bunun gibi bir test arıyordum,sizinde bildikleriniz var ve paylaşırsanız sevinirim.Eğer Arai'de teste katılmış olsaydı ilk 3'te yeri hazırdı bence.
Onun dışında motogp'de Suzuki vasat Kawasaki ise yok.Ancak yollarda Şampiyon olan Hondacılarla maytap geçiyor Suzuki ve Kawasaki?Motogp herşey demek değildir.Suzuki eurosport'a para vermiş reklam için Honda ise para vermiş yarış teknolojisini geliştirmek için.2 farklı reklam stratejisi...Caddede En hızlısı hangisi?Suzuki..